Denizmelisa 7 aylık bebeği hasta ağlıyor diye dövüyor kadın haberlerde. Merhaba allahım çıldırıyorum 😡 😡 😡 😡
kranKolataKodaba Denizmelisa iki gündür aklımdan çıkmıyor kafayı yedim izleyemedim sen nasıl kıydın elleri kırılsın
ayis Denizmelisa valla benim içim parçalandı izlerken ya biz kıyamıyoruz bakmaya üzerine titriyoruz neler yapıyo ya 😟🙁🙁
Baynimir Denizmelisa Korunmaya yanașmazlar, dogurduklarini sevmezler. Nasil bi vicdan bu aklim almiyor. 😢
Zuhalnehir 3 aylık bebeğim var bir saattir kuvetini suyunu herşeyini hazırladım ama hava soğuk diye soymaya kıyamıyorum 😔 Nasıl lanet insanlar var Allah böylelerine çocuk vermesin inşallah
Deryadeniz63 [bilinmeyen] aynn bende az once hbrlerde gordum 😥 nasil insanlar ya allah cezalarini versin
Cemreceylin6106 Denizmelisa içim cız etti valla Allahım korusun o yavruca yazık valla bakmicaksan niye yapıyosun 🤬😡
shdemir Denizmelisa Bunu yapan ayrı bide bunu video cekip sakin sakin yapma diyen ayrı😑 gercekten kanalı degistirdim ama icimde kaldı. Bide serbest bırakmıslar Allah ıslah etsin
MiracAlpinveUmutunAnnesi Denizmelisa Allah ıslah etsin bende 2 gün önce 2 çocuğunu biri 1 biri 3 yaşında eşi evden gitti diye dovuyodu yemin ederim yakinimda olsa bir kaşık suda bogarim o derece aklımdan cikmiyo çocukların yanaklarini tutuşu aglayislari
Deletedmom0900 Elleri kirilsinn insan degil yaratikk ah onu benim elime bi verseler 7 aylik melege vurmak neymis ona bi gostersem Allah belasini versin