PnarYektaA Merhaba hanımlar oğlum sarışın beyaz tenli aşırı terliyor karnı sırtı kolları kulak arkası hep isilik oldu terine ne kadar dikkat etsemde illa oluyor Bi çözümünüz öneriniz var mı yaşayan oldu mu hiç
Annisss PnarYektaA otacı gülsuyu tavsiye ediyolar bende daha alamadım benim oglumda aynı her yeri kizardi
sebnemrah PnarYektaA bnm oğlum da aynı aşırı terliyor isilik boynu omuzları tuzlu su ile yıkıyorum baya azalttı sudocrem sürüyorum henüz geçmedi ama kalçasında ki isilikler geçti
Birkoalaanasi Günlük ılık duş aldırıyordum, birde sudocrem sürmüştüm belki diyerek boğumlu yerlere baya etkisi oluyor
PnarYektaA Neler yapabilirim pudra önerdiler ama cesaret edemedim az bişey sürdüm ama faydası yok belli
Prensveprensesannesiiiii Birkoalaanasi az önce bu konuda bende post açmıştım sürekli artıyor tam azaldı dicekken bebeginiz kaç aylık benimki 10bucuk aylık günde 1keremi kullanıyorsunuz bende bir deniyim olmadi
PnarYektaA Annisss merhabar ayrıca teşekkür ederim size Allah razı olsun dediğiniz gibi hemen otacı gül suyu aldım iki günde fayda gösterdi henüz tekrarlanmadı da
Annisss PnarYektaA mühendis oğlu var instagram da o tavsiye ediyo kullanan herkes memnun olduğunu solemis