Esans Nurtalib Biz bebeğimiz 21 günlükken, yaklaşık 3 hafta önce Medova hastanesinde Doç.Dr. Ibrahim Buldu’ya yaptırdık.
Mom8 Nurtalib 8 sene önce meram araştırmada oldu oğlum. Doktor canan kocaoglu olması lazım. Hala o hastanedeydi. Özel zorlayacaksa bir bakın o doktora çok iyi bir çocuk cerrahı
Momyfat93 Nurtalib tabiki . Hastanede narkoz alıcak hem ben istemedim . Kendi kendine bezin içinde iyileşti çok şükür 😇
Nurtalib Momyfat93 aynen canm ya herkes evde yaptırmayı daha mantikli buldugu icin onlarda zam yapalim dediler herhalde 😊
Nlyckmk Bizde ona yapmıştırmış 3 ay önce 600 tl ye bizde memnun kaldık ömer hocadan evde olması tabi biİm için daha iyi oldu 😊
Esans Nurtalib yaa Allah kolaylık versin size😊 1350 tl tuttu bizim. Bebekleriniz ne kadarlık? Bizim ki yapılırken çok ağladı, benim baya psikoljim bozuldu. Ama sonrası çok rahat geçti. Sünnet olduğunu anlamadık bile.
B123 Günde kaç kez krem sürdünüz agrısı ne zaman geçti sargı bezi kaldırınca ne yaptınız bilgi verirseniz sevinirim
Esans B123 Sargi bezi yoktu. Sünnet olduğu gün ve ertesi gün krem sürdük sadece. Sonra da banyo yaptirmaya başladık.
Nurtalib denemek yok canm karar veremedik dahs bitaz daha dursak mi diyoruz sizin kac aylik bebeginiz