Dreamerr Busralyaa ismi özlem soyadını hatırlayamadım bi türlü netten bulmaya çalışıyorum 🤣🤣 dur facebook a bakayim bide 😅😅
sarekusu Dreamerr merhaba bu doktordan randevu aldım burnunuzdan memnun musunuz istediğiniz gibi oldu mu 🙈
sarekusu Busralyaa haseki de estetik yapıyolar mi bn de merak ediyorum gaza geldim randevu aldım bu doktordan 😂 umarım doktor geri göndermez beni çünkü sadece estetiğe ihtiyacım var nefes Vs sıkıntım yok
Dreamerr Busralyaa benimki öyle tam bi estetik degil yani şekil degişmedi yada boyut bide eski burnumda yandan hiç fotoğrafım yok 🤣🤣 öndende pek belli olmuyo kemer yüzünden hep gözluk takardım da 🤣
Alinadefne Busralyaa istanbulda. Ama üsküdar yunus emre hastanesi. Hüseyin altun. Cnm. Üç arkadaş oldu
Liman Busralyaa 2016 da İstanbul Sultanbeyli saygı hastanesinde tanıdım biri aracılığıyla personel indirim Li olarak 1800 TL ye yaptırdım 😂😂😂ve hayatımda aldığım en iyi indirim di inanın 10 15 bin liraya yaptıranlarıda gördüm gelin görünki burnum şahane
MssKrks PembePelikan Hangi hastanede oldunuz acaba memnun kaldınız mı ? Bir de ne kadara yaptırdınız acaba ?
Deletedmom346 Busralyaa 5 yıl önce yaptırdım 3.500e çok memnunum iyi ki yaptırmışım yine olsa yine yaptırırdım. Şimdi kız kardeşim yaptırdı 9000
NurNaz Busralyaa bende yaptirmayi istiyorum ancak sut yuzunden yaptirmayi erteledim dr fatih uygur u ınstegramdan takip ettim cok guzel burun yapiyor ama fiyatlari pahalı olabilir muayenesi 200 tl idi birde ben alimi yaptiricam 😄😁