Happybaby Sizin bebeginiz de de ayak terlemesi varmı kızlar ayakları üşür diye kalın çorap giydirdigimde bi bakıyorum çorabın içi nemli ve ayakları da soğuk oluyo ince çorap giydirdigimde de aynı şekilde 🙄
CemreKerem Happybaby yüzde yüz pamuklu çorapta mi terliyor yani yüzde yüz pamuklu olduğuna emin misiniz çorapların
Oykuzey Happybaby Evet bazen terlemiş oluyor soğuk oluyor ayakları hemen değiştiriyorum. Genelde ana kucağında oturduğu zaman, oynarken, heyecanlanıp ayaklarını birbirine sürttüğü zaman oluyor sanırım.
Sumeyyeabic Happybaby benim oğlan da da ayni sorun var ya cok kalin da degil islak nemli nemlu oluyor ayagi 😔
Toprakannesi Evettt çok üzülüyorum bende sicaciktir diyorum bi çıkarıyorum çorabı nemli ve ayakları buzzzz 😢2.5 aylik
Happybaby kranKolataKodaba ciddi mi eşimin değilde benim elim ayağım yaz kış hep buz gibi olur genetik yani bu durum teşekkür ederim cevabın için 🌸
tuzvelimon Bizde de durum aynı. Sadece uyurken elleri ayakları sıcak. Doktor dolaşım sistemiyle alakalı normal dedi
Bebeenes Bnim bebeğimde 4 aylık çoraplarını çıkardığımda normal oluyo bi kaç dakika sonra terlemeye başlıyo nedir acaba sebebi.