TurkerNoyan Mom263 ben kullandım sezeryan yapmıştım bir ay oldu doktorum değiştirdi ama bağışıklık kazanabiliyor dedi arada değişmek lazımmış öneririm kullanın bence de başlarda çok işime yaradı da son zamanlarda biraz etkisini azaltmıştı
Balkupummm Mom263 ben kullandim bebegim mama ile beslndigi icin kakasini zor yapiordu ama biogaiaya basladktan sonra duzene girdi sab simplex damlyla beraber kullandim 2 ay sonra nurse harweys suruba gectim oda cok iyi geldi
Glsmblm3 Bktuyg sanırım banada öyle oldu ya ama 15 gün kullanmadan etkisi belli olmaz diyorlar Bktuyg daha çok sancılanmaya başladı
Bktuyg Glsmblm3 şu an düşene bindi kullanmayı bırakınca her çocukta farklı oluyormuş bazılarına iyi gelmiş bszilarina da böyle bizimki gibi sancı yapmış deneye deneye bulucaz sanırım 🙂
Birkucukeylulmeselesi Mom263 bize de biogaia gaza yaramadı sonra sap sanplex aldım yanına biogaia yı bırakayım dedim bitince ama ğki gün boyunca çatladı biogaia da çok rahatlatıyor yani bence deneyin derim o gaz damlası değilmiş zaten bağırsak düzenleyiciymiş bence işe yarayabilir
Ada_Deniz Mom263 biz kullanıorz bebeğim 15 günlükken verdi doktor biogia bitkisel içerikli benim bebeğimde kolik kullanamsam demek ki daha kötü olacak diorm çevremde bir çok kişi kullanıor içeriği de temiz zarar diye biliyorm dene bence o kaka yapamaması kötü birşy benimki her gün düzenli günde 4 5 yapardı 2 gündür yapamadı aşılardan sonra olduğunu düşünüorm dün akşama doğru yaptı rahatladı bayağı değişik ki kakası doktor takip edelim demiş kakasını diyeceğim şu kaka yapamıorsa mutlaka doktora götürün danışın ona göre de biogaia kullanırsnz bazılarına etki ediyor bazılarına etmior normalde o biogai aldıktan sonra kaka yapması lazım
Deletedmom_50 Mom263 Biogaia ve nurse harvey’s colex kullanıyoruz. Çok memnunum. Probiyotik sonuçta, hiç bir zararı yok ama doktor tavsiyesi olmadan hiç bir şey kullanmıyorum, kulllanmam. İsterseniz doktorunuzu bir arayıp sorun yine de öyle kullanın.
Glsmblm3 Bktuyg bi 15 gün dolsun bende duruma göre borakacağım 15 günde etki ediyormuş şuan yorum yapamıyorum
Ummuhumeyra Mom263 bende düzenli kullanınca faydasını gördüm tavsiye ederim bir tanesi bitince ikinciye almamıza gerek kalmamıştı çok şükür
Smgsydn Linasuannesi sanki bizdede sancı yaptı. 2 gündür kullanmıyorum.bu Gece ıkınması olmadı. Bi kakaya ıkındı onuda yaptı rahat
Linasuannesi Smgsydn Smgsydn kullanmayın acı çekiyorlar sed var o çok iyi düzenli kullanılınca hergün düzenli kaka yaptırıyor
Linasuannesi Mom263 ciddi anlamda söylüyorum sana bebeğini sıcak su dolu küvetine 15 dk sok karnını ve bacaklarını sonra masaj yap hemen izin vermesse memede yap karnına bağırsak çıkış yönüne yap benim bebeğim iki aylık okadar alıştıki gazı gelince kaka yapamayınca hemen anlıyor ve bana iZin veriyor beraber yapıyoruz ben ona yardım ediyorum bunları yaptığımdan beri bir kere bile gaz ilacı kullanmadım ki benim bebeğimde kolik
Sinif177 Mom263 bizim çocuk doktoru 6 ay kullanmamızı söyledi. Sezaryen doğum olduğu için özellikle tavsiye etti.
GunesliHayat Mom263 belki kutusu değişmiştir benimkide normal kutuydu.her gece aynı saatte 5 damla veriyordum uykudan 1 saat önce.
Kubra_2019 Mom263 biogia düzenli kullanım a bağışıklık yapar mutlka kullanın. Benim kizim.kolikti 4 sise bitrdikoyle.duzene girdi