Mirsim Kizlar a101′de Molfix, sleppy ,Prima Bebek bezleri 4 paket alınınca 120 yerine 89′a düşüyor,Molfix almayı düşünüyorum ama 3 numaranın kalıpları nasıl bebegim3 aylık 6.800 Gr acaba 3 numaramı alsam 4 numaramı şuan Evy baby 3 numara kullanıyorum.
anne15 Mirsim bizde 3 aylığız 5125 grdı tam 3 ayında o sıra aldık 2 no tam oldu neredeyse kucuk diyebilirim 3 size belki ucu ucuna olabilir kilosu bizden fazla cunku. Alabiliyosanız 3-4 no karısık alın . Prima aktif bebekte kullanıypruz onun bedenleri daha tam hala 2 oluyo bize 15 güne 4 ay olcaz 3 almayı düşünüyorum artık anca 6 kilo olmustur bizimde
Ummuhumeyra Mirsim bence 4 numara al benim kızımda aynı kiloda biz uzun süredir 4 kullanıyoruz çünkü çoklu paket aldığım için mutlaka büyük alırım
Leblebir Mirsim ben hep 1 numara büyük bez alıyordum, çok çabuk kilo alımı oluyordu o aylarda. 1 paket 3, 2 paket 4 alabiliyorsanız öyle yapın derim.
fistikcisahap Mirsim bimin bezleri harika boyut açısından da ideal ama ne hinlik cinlik varsa hep marka bezlerde prima kalıpları çok küçük geçen sleepy alayım dedim 5 numara ve üzerinde 11-18kg arası yazıyor, kızım 7kg nalet olsun dedim ya her yerinden sızıyor, küçücük !! Sen sen ol markaya para kaptırma zaten çocuğunun alt temizliğini iyi yapıyorsan bezin kalitesinin önemi yok hepsi aynı malzemelerden üretiliyor sadece ebat farklılığı var ama şu da var; yine marka bezler idrarda bile iğrenç koku olmasına sebep oluyor bizzat yaşadım
Ummuhumeyra Mirsim ben sleepy kullanıyorum sleepy ile molfix kalıplayı aynı zaten ama prımayı bilemiyorum