nlgn_nlgn Oglum 5 aylik dun doktor kontrolnde kilosu 500 gram geriden geliyor ve ufak ufak tadima baslayin dedi. Emin olmadim araniz da ek gidaya erken baslayan var mi acaba. Sadece anne sutu aliyor ve formul mama da tavsiye etmedi
Damlarden nlgn_nlgn biz de 5 aylıkken başladık havuç kabak patates püresi verdim yoğurt verdim ve ebebekteki meyve pürelerinden almıştım şu an 6 aylık oldu üç öğün veriyorum meyve yoğurt ve sebze şeklinde
Zeyno111 nlgn_nlgn Biz 5aylık başladık alerjik bebek olduğu için anlamak adına. Sebzelerle başladım ayına uygun sonra meyve yoğurt yumurta diye gittim ama siz önce yoğurt verin sonra sebze en son meyve çünkü meyveyi alınca sebze istemek zor geliyor
dertlikerkenez nlgn_nlgn merhaba biz 4 aylıkken başladık 22 gündür tadım yapıyoruz şükür bir sorunla karşılaşmadım
Cnsuumuteren Benim de oğlum 5 aylık ben başladım canim ilk yoğurtla başla dedi ama kabakla başladım ben sadece anne sütü alıyor oğlum meyve sularından da az sıkıp veriyorum
nlgn_nlgn Damlarden ya nasıl desem ben biraz vesveseli biriyim bebegime erken den bir sey verip de zarar vermekten korkuyorm ama siz de 5 aylikken başlamisnz icim rahat etti biraz teşekkur ederm
nlgn_nlgn Zeyno111 doktor yoğurt, kefir,sebze meyve sulari ve muhallebi sirasi ile baslamayi onerdi. Yardimci oldugunuz icin tskr ederim