Vaveyla26 Kızım 4 aylık oldu ayaklarımda sallarken hep bacakları havaya kaldırıp indiriyor uykuya daldığında ayaklarını kendine çeke çeke uyanıyor gazınıda çıkarıyor anlamıyorum bir süre sonra can sıkıcı bir hal oluyor sallarken yoruyor beni böyle olan varmı bebeği acaba sonrasında geçiyormu bu sıkıntı
Merlinn Vaveyla26 aynıyızz uykuyla problemi var uzun uzun ağlıyor zor dalıyor hatta gündüz uyumuyor yerine koyduğum an uyanıyor 🙄
Balkupummm Vaveyla26 oglum 6 aylik hala oyle bazen tutuorm sallerken ayaklarini ayaklarini tutsam elleri durmuor hep oyle ayagimda salliorm ve benide cok yoruo
Muhammedd23 Vaveyla26 dönem dönem belli şeyler yaşıyorlar normal canım kendini o şekil uyutmaya çalışıyor. Aslında sallamasaniz yanına uzansaniz o öyle oynar sizde ara sıra oksasaniz uyuduğunu göreceksiniz. Ha bir de siyah perde ve hep aynı bir ninni sesi ya da beyaz gürültü 💞🤗
Azrasmomm Vaveyla26 aynısı bizde de oldu uzun zaman 🤣 sallarken ayaklarını sürekli havaya dikerdi sininrlenirdim içten içe şimdi 10 aylık olduk şükür durdurdu öyle yapmayı. Ama şimdide tam dalacakken bi anda döndürüp kaçırıyor kendini
Miracefem Merlinn ayy bu kadarmi aynisi gercekten okurken ben yazmisim sandim 😂 acaba ne yapacagiz uykusuzluktan halim kalmadi artik
Ilbilge Bende çıldırmış durumdayım. Şuan ayaklarını ellerine almış yatağında bana bakıyor. Sanki saatlerdir uyuyann bebek o değil gibi çakmak çakmak gözlerle🤷🏻♀️🤦🏻♀️
BalkizimBaloglum2 Benim bebegimde 4 aylik aynisi ayaklarini kaldirip kaldırıp indiriyo pat pat vuruyo bana bide sallarken 🙈
Vaveyla26 Muhammedd23 deniycem dediğinizi fakat biz süre sonra uyutamadığı için kendisini ağlamaya başlıyor 😣
Mutlubebis24 Benim kizimda 4 aylikken 1-2 hfta yapti onu ayaklariyla hatta uykusunda cifte atiyor diyordum ben, o donem ayaklarini agizlarina almayi ogreniyorlar galiba onu deniyordu uykusunda diye dusunuyorum