Simayimm Eğer imkanınız varsa 3 yaşına kadar sizin bakmanızı tavsiye ederim. Ondan sonraki yıllarda cocugu evde tutup sadece etkinlikle belli bir yere getirebiliyorsunuz, eğitim anlamında söylemiyorum büyüyünce öğrenecek elbet ama kendi akranlarıyla olması çok daha iyi oluyor ( arkadaş cocukları ve yeğenimden biliyorum) Eğer bebeğiniz daha küçükse bir yorum yapamam ama eğer pandemi olmasaydı ücretsiz izinde olup bebeğime baktıgım halde haftanın 1-2 günü 2 saat oyun grubuna göndermek istiyordum çok sosyal ve paylaşımcı bir çocuk ve oyun oynasın diye ama kısmet.. Çalışmaya değer mi konusuna gelince, annelik çok isteyerek ve güçlükle tadabildiğim bir duygu ve tecrübe benim için ama çalışma hayatımı sosyalliğimi de özledim. Erken kalkıp belli rutinleri gerçekleştirmek, insanlarla iki kelime de olsa laflamak vs. gibi olumlu yönleri var. Tabi sizi sömürecek bir iş hayatından bahsetmiyorum katkı konusunda. Ve son söz olarak herkes bir yorumda bulunur ancak buna en iyi en gerçekçi olarak siz karar verebilirsiniz, bir anne olarak evladınıza iyi gelecek şeyi siz bilebilirsiniz, içgüdülerinize güvenin❤️