Happybaby Yasemin48 6 aylık çorapla yatırıyorum zararlı diyorlar ama korkuyorum ya ayakları üşürse diye
Melihaa Yasemin48 çorapla yatırıyorum sabah bir bakıyorum çipil çipil bana bakıyo ayaklarda çoraplar çıkmış bi şekilde 🥰
Btl70 3 buçuk aylık uyurken çıkarıyorum Gayette sıcak oluyor örtülü olunca. Kan dolaşımını etkilermiş çorap.
Oykuzey Genelde çorapsız yatırıyorum. Doğru olan da budur zaten ama bazen çok nadir de olsa çorapla yatırdığım oluyor, ayakları soğuksa. 4 aylık.
beyzaarduc2 Bende çorapla yatırıyorum.Ama giydirdiğim çorabın büyük olmasına ve parmaklarını sıkıştırmadığına emin olupta giydiriyorum.Sonuçta kan dolaşımını bunlar etkiler. Ayakları uyurken terlerse diye de yün veya koton karışımı çorap giydiriyorum.Terleme yaparsa teri emiyor çünkü.🥰Çorapla yatırdığım için cildinde kuruluk şimdiye kadar hiç olmadı çünkü bebeğimin vücuduna sürekli olarak bebek yağı sürerim çokta rahatlatır bu onu.😍
Thesra [bilinmeyen] Sen bilirsin tatlım kaşındırır onun yerine ince tayt giydirebilirdin ama senin çocuğun sonuçta benimkisi sadece bir öneri😊😊
theQueen Yasemin48 Kendimde istemediğim hiç bir şeyi bebeğimde de yapmıyorum ☺️ Bundan dolayı doğdundan beri asla çorapla yatırmadım ister gece ister gündüz uykusu olsun hep çorapsız yatırdım ☺️ Şuan 9 aylık 👍🏻
Deniss99 Ben kendim bile çorapla yatiyorum 😂 benim ayaklarım yaz kış hep görselidir çok üşür çünkü hep buz gibi kalin giysem bike o yuzden oglum da corapla yatıyor erkek çocuğunun ayağı sıcak tutulur dediler ben he ayağına dikkat ediyorum
Ebruonur Doğdugundan berı patıklı altın ıcıne bı corap gıydorıyorum coraplı bıle bazen cıkardıgımda buz gıbı ayakları zaten gazlı bı cocuk bıde goydormesem nolur bılmem hemen üşüten bi kızım var corapsız tutmuuorum hıc bızaman ben şahsen
Ebruelcin Ebruonur bizimkinin de ayaklari elleri yuzu hep soguk, ayaginda corap varken de soguk, daha hiç çıplak ayakla yatirmadim, 4 aylık kızım
Alpgdd 5 aylık olmak üzereyiz. Çorapsız yatar geceleri. Banyo yaptığı zaman patikli alt giydiriyorum. Üstünü açıyor.