Nenvarkuzum İyi geceler bebeğim 6 aylık salyası çok akıyordu taki 15 gün öncesine kadar ve bi anda kesildi dişide çıkmadı bu durumu yaşayan var mı ?
ErvaKoc Nenvarkuzum 6 aya kadar tükürüklerini yutmayı bilmezler o ay ve sonrasında bunu öğrenirler ondan salya kesilir bir makalede okuyup öğrenmiştim
Ebrudefne- Nenvarkuzum salyayla pek alakası yok canım cikacagi zaman diş etleri kabarıyor baya ondan sonra çıktı bizim kızın 8 aylıktı acele etmeyin çıkar elbet 😊
Aselinaannesi Nenvarkuzum benim kızımda ağzının suyu çeşme gibi akıyordu bi kaç kez sağlık ocağına götürdüm doktor diş dedi ama ortada diş falan yok 😂😂😂
Nenvarkuzum Betl23 1 yaşa kadar normal diyorlar hatta daha fazlasına ama bi anda salyası kesildi ona anlam veremedim bende
Nenvarkuzum ErvaKoc çok teşekkür ederim bende diş çıkmaktan vazgeçti heralde dedim birden salyası kesilince bilgi verdiğiniz için sağolun ☺️
Nenvarkuzum Aselinaannesi Bizimde öyleydi akşama kadar bir sürü kıyafet değiştiriyorduk ama şimdi hiç salyası akmıyor ☺️ Bi annemiz makalede okumuş tükürüğünü artık yutmayı öğrendiği için akmıyormuş ☺️