badew Kızlar kaynanam 4 aylık bebegimin eline ekmek verdi.anne herşeyi ağzına götürüyor verme dediğim halde birşey olmaz diye devam ediyor.sizce ben mi abartiyorum?ama Allah korusun damaklari çok güçlü bir koparirsa boğulur
DamlaKck badew 4 aylık bebek anne sütü ya da formül mama haricinde bir şeyi yememeli, koparmamalı, yutmamalı. Tek sorun boğulması değil yani. Kayınvalideniz eline verdiyse, siz de hemen elinden almalısınız.👍🏼
Honey badew ahhh bu kayınvalidelerrr ahhh, bu torunların yeme işlerine neden bu kadar karışırlar anlamıyorum ya 😤
BeYzAMm2019 badew saçmalamasın o da kızım 9 aylık 8 aylıkken ekmek vermeye başladım 6 aydan önce öyle şeyler zaten yasak birde ekmek bogulursa ALLAH korusun birşey olmaz mı dicek yada kendi mi müdahale edicek böyle konularda kimseyi dinlemem vermiyorum bitti de yani senin çocuğundan önemli değil kimse yani. Bana asla diyemediler ver diye çünkü doktor şunu dedi doktor böyle istiyor dedik hep teklif bike etmediler annesi bilir dediler soruyorlardı verelim mi ekmek hayır diyordum vermiyorlardı çocuğun konusunda net ve kararlı ol lütfen kimseye laf bırakma onu en iyi sen tanır ve anlarsın.
GUBILIK badew izin vermeyin iste. Annesi sizsiniz. Irite oldum su sekilde ki kaynanalardan, kökünü kurutmak istiyorum artik. El kadar cocuklara danoneler, sekerli sular, ekmekler,cici bebeler. Valla verin numaralarini arayip rahatliyim azcik 😂
badew BeYzAMm2019 benim kayınvalideme laf kar etmiyor malesef güzellikle söyleyince anlamıyor illa sert olacaksın ben de öyle yapıyorum bazen