Mom4775 Kızlar kan olmadığına eminim acaba karpuzla falan ilgisi olabilir mi?? Turuncumsu bi renk vardı bezde. Bir de poposunun üst kısmı (poposu değil bezin en üst bölgesi) isilik gibi kızarmış bu neden olabilir?
Elifum Mom4775 benim kızımda da olmuştu pembemsi kristal çok silik şekilde Dr susuz kalmış o zaman Bi kaç aylıktı bol bol sık sık emzir demişti
Mom4775 nursocum yaa öyle mi oluyoo?😳 inan ki suyu bütün gün elinde ama. 300 ml şişesi kaç kere doldurduğumu bilmem🤷🏽♀️
Mom4775 Elifum benimki 14 aylık pütür yok ama bilemiyorum neyin nesi bu😞 idrarın rengi turuncu. Bide bütün gün memede yapışık gibi. Su da baya tüketiyo🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️
nursocum Mom4775 evet canım ondan oluyo benimki 15 günlükken olmuştu düşün çok korkmuştum hemen doktora bezi gönderdim korkma normal dedi hala ara ara oluyor
Zeyzey2019_ Mom4775 havalar aşırı sıcak. Terle atıyorlar o suyu. Ekstradan siz de içirin. Tahmini kaç su bardağı içiyor suyu.
Mom4775 Zeyzey2019_ 900 ml belki daha fazla içiyordur. Yani 4-5 su bardağı kadar. Hep elinde suluğu. Ama dün çok sıcaktı hakikaten😞