bsrt Kizlar bu havalarda yani yazın bebeginizi kundakliyomusunuz bizimkinin eli ayag hic durmuyor hep kendini uyandiryor muslin ortuyle yarim kindak yaptim sizce bunalir mi bu sicaklar
Melismise bsrt bende ole yapıyorm canm öle olmasa uyuyamıyor hafif serin bi örtüyle yap bence bizimkisi kundak olmada ıkı dk uykuda kalamaz hemen kendini uyandıryo
bsrt Butterfly klimam yol malesef camlar acinca biraz serinliyor geceleri bide yarim kundak nasil yapiyorsunuz
Fatma8791 Biz mersinde yaşıyoruz bende mecburen kundaklıyorum. Alışmıyo bi türlü. Sürekli elleriyle uyandırıyordu kendini. Oğlum çok hareketli çok da terliyo ve üstünü değiştirmekten bıkmış durumdayım. 😬
bsrt Fatma8791 bizde istanbuldyiz nem orani cok fazla sadece zibinla yatiriyorum valla ev cati kati yaniyor resmen bide saclarimiz biraz fazla iyice terliyor 😁 Vala imi oldu elleeini kundakliyorum uyuyor uykuya daldiginda uyanmiyor kolay kolay aciyorum ellerini o yuzden
Kizimmmmm bsrt ince yemenilere sariyorum. Tek zıbın giydiriyorm kolsuz. Kundaklarm var ama onlarla terler diye ince yemeni kullaniyorum havalar ısındiğindan beri.