Kavruuukk Kızlar sizce oyun halısı kaçıncı ayda kullanmaya başlamalıyız ona göre alicam şuan ikinci ayına yeni giricek oğlum
Sezenaksukarademir Kavruuukk ben 40 dan sonra kullandım. Benim oğlum gündüzleri hiç uyumuyordu anca yarım saat. O yüzden karnı tok oldukça yatırıyordum ona. Oyuncaklarına bakıp gülüyordu.
Habibeaselkeser Kavruuukk 5 ayında oynar ben aldım şimdi 5 aylık oldu oynuyor 3 aylıkken aldım ama şimdi oynuyor önce hiç durmadı içinde
Heide Kavruuukk benim kızımin da ana kucağında ki oyuncaklara acayip ilgisi vardi sürekli tutmaya çalışıyor izleyip konusuyor ve bide aşırı harektli o yzudn piyanolu olanlardan aldm çok da eğleniyor. 2 ayligiz bu arada
Arasannesi Kavruuukk ben ılk aydan beri koydum bebegımı halıya yalnız boş sadece oyuncaklı olanlarından degıl onlar dıkkatını cekmezdı.bızımkı hem şarkı ninni çalıyor hem ışıkları var baya dıkkatını cektı
Dorika Karyolaya çok güzel dönence aldım ayrıca karyola kenarlarına sarmalı çıngaraklar aldım. Oyun halısına gerek yok bence almadım👍🏻
ilayda_hiranur Ben 2 ay 15 günlükken aldım banada herkes alma daha oynamaz dediler ben dinlemedim aldım iyikide almışım kızım geldiği gün oynamaya başladı ve çok sevdi tavsiye ederim hemen al bence piyanolu bizimki belki fikir olur cnm 🙏
Tubaduran Ben 2. Ayında aldım işe yarıyor oyuncaklara bakıp tepki veriyor şu an 3 aylık oldu daha iyi oynuyor.
Deletedmom240 Kavruuukk hatırlamıyorum tam ama 2.ayda almış olabilirim ben de. İyi ki de almışım dediğim şeylerin başında gelir oyun halısı. 21 aylık hala işimize yarar 😃
BusbusveHashas Kavruuukk 2.5 aylığız geçen gün yookidoo aldım çok severek ❤️ Bu pazartesi oynatmaya başlayacağım inşallah