Faymer Bizde de meme reddi var mecburen sağıyorum aynı zaman da mama da veriyorum kendi sütümü sağıyorum mamayı kendi sütümle yapıyorum öyle bebeğime veriyorum çok zor oluyor 😣
Zk95 Burcutuna nasıl verdiniz 20 ay sağarak. Gece falan kalkıp sağdınız mı? Be iki ay sağarak verdim zaten sütüm azdı gittik çe azaldı 2 ay sonunda da kesildi. Maşallah size
Burcutuna Zk95 teşekkür ederim💕1 sene gece gündüz 3 saati asmadan hep sagdim.1 seneden sonra artık gece sagimini biraktim sadece gündüz şagdım.siz düzenli mi sagdiniz?? Düzenli 3 saati asmadan gece gündüz sagmak lazım süt azalmamasi ve kesilmemesi icin.
Sinemmacartay Sareeninannesii Allah yardımcımız olsun çok zor bir durum her gören beni sana helal olsun diyor çok yıpratıcı ama bebeğimi düşünüyorum yeter ki sütün olsun aylarca sağmaya razıyım
Gunes55 AYLININANNESI2020 valla bence kisisine gore. Sagdigim icin sutum zamanla azaldi diyeni de okudum burda, 20 ay sadece sagarak besledim diyenide
Zk95 Burcutuna geceleri uyku sersemi emiyodu gündüz emmiyodu benim kızım baya düzenli sağdım başlarda ama gün gün azaldı. Sonra taşınmamaız gerekiyordu covid den kimseyi çapıramadık ev topla taşın yerleş derken düzenli sağamadım ve kesildi malesef
Burcutuna Zk95 işte öyle bişey ki sürekli düzenli sagmak zorundasınız eğer kesilmemesi ve azalmamasi için .
Serife_oykumm AYLININANNESI2020 benim kesildi maalesef. Yapabiliyorsanız silikon meme uçlarına alıştırmaya çalışın siz bebeğinizi
BabyGroot AYLININANNESI2020 bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama göğüs ucunuz az ya da yoksa acınız hep olacak benim bebeğim nerdeyse 4 aylık oldu hala tam olarak geçmedi ara ara yine yara oluyor acıyor ama ilk zamanlardaki gibi değil tabii. Sabredin ve emzirmeye çalışın zamanla alışıyorsunuz. Baktınız çok acıyor avent in göğüs unçcu koruyucusunu kullanın ben 1 aya yakın kullandım onunla biraz rahat ettim. Sürekli sağınca da göğüs ucu çok yıpranıyor emin olun
Hanalmus AYLININANNESI2020 silverina gümüş kapak alın kesinlikle harika bir ürün ilk hafta çok canım yandı ama daha sonrasında o da öğreniyor emmeyi açtırmıyor canınızi bir meme boşta kaldığında silverdin ve Bepanthol yara kremiyle bakım yapın daha sonrasında güzelce temizlersiniz geçmiş olsun