Ennaz İstanbul yaman tıp merkezi Eray balcan harika doktor fiyat cok uygun tip merkezi diye korkmayin harika bir yer doktorun ekibi süper
Desire34 Ckayabasi harika bir doktor ben ikisinden de memnun kaldım 🤗 çok iyi bir hastane yemekleri bile harikaydı
Nurselcannn Poncilianne merhaba kadın doğumda kesinlikle kepez devlet hastanesi dr naci tataç ı tavsiye ediyorum. Çok memnun kaldım. Çocukta da medstar topçulara gidiyordum son kontrole kadar memnundum. Ama sonra fikrim değişti. Pandemi olmasa yine kepez devlette çocuk doktoru Olcay Şah var ona götürürdüm ya da yine aynı hastanede Neslihan Hanıma
Halimeamine Ikitelli de bati bahatta soner pul cok iyi idi 13 ay oldu doğum yapali kizima 90 di sanırım muayne
Bestem Bsra78 elazığ medikalpark kadın doğumcu zeynep doğan artas mükemmel bi doktor çocuk doktoru necmi necmioğlu çok menminum tavsiye ederm
mrveceelik Meryem32434 Allah kahretsin o kadini 36+3 hamileydim doktorum raporlu oldugu icin ona gittim nst sonuclarini gosterip muayene icin odasina bile almadi virus nedeniyle acil bisey olmadan gelme diyerek gonderdi ve protein kacagiyla 38+2 de dogum yapmak zorunda kaldim
Akdeniz7 Bsra78 Bitlis Tatvana yerleştik eşimin görevi icabı Hastane ve çocuk doktoru tavsiyesinde bulunurmusunuz Bitlis’te yaşayan varmı acaba
Melekyigiter Kocaeli Kadın doğum mehmet özgür gelen farabi eğitim araştırma Cocuk doktoru tuzla devlet hastanesi ezgi gizem yüce Farabi eğitim araştırma harun kaçar veysel çeliktepe
Asyaysegul Bsra78 Ankara Hacettepe Hastanesi Kadının dilinden anlayan bitanem hocam Murat Gültekin bu meslekte tek gecerim gerçekten işinde bilgili aynı zmaanda da ilgili sevimli minnoş bi doktor 😻
Akdeniz7 Bsra78 Bitlis Tatvana yerleştik eşimin görevi icabı Hastane ve çocuk doktoru tavsiyesinde bulunurmusunuz Bitlis’te yaşayan varmı acaba
Eyll_kuzu Bsra78 Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesi kadın doğumda Dr Attila OKUR şu anda muayenesi 160 TL falandır çocukta İsa Dr Serdar FIRAT muayenesi 120 TL di em son
Tuqce Denizli özel sağlık.. Yunus Aydın veee Ayşe seçil özban denizlinin tek güzel ve özel doktorları üstüne tanımam mükemmeller cok ilgili güler yüz😍
Alazzz Ankara’da Özel Deva Tıp Merkezi Çocuk Sağlığı Uzmanı Dr. İbrahim Ethem Çalhan’ı öneren annelerimiz vardı hala gidiyor musunuz virüsten dolayı gidemedik gönül rahatlığıyla gidebilir miyim 😬 hastaneye gitmeye korkar olduk 😕