NANANA Kızlar sanırım oğlumda yakalandı COVİT 19 illetine…. 3 gecedir atesleniyo sürekli ihsal halinde keyifsiz iştahsız … aradım test için gelicekler . Hayatımın en korkunc senesini yaşıyorum resmen….. dua edin nolur temiz cıksın bebegim…
RundownMom NANANA geçmiş olsun. Dediğiniz şeyler diş çıkarırken de oluyormuş. Oğlunuz ne kadarlık bilmiyorum ama.
Yagmurliva NANANA yanlış anlamayın ama dısarı mı cıkardınız kalabalık ortama vs girdi mi cocugunz sizde yakalandnz daha önce tedbiri elden bırakacagnzıı düşnmyorum
NANANA Birkoalaanasi insallah kuzum insallah distendir nefes alisinda farkli sesler cikariyodu ben doktoruna videosun gonderdim oda acil test yapilsin dedi
NANANA RundownMom oda bir ihtimal ama bu zaman kadar dis sorunu hic yasamadik cok rahat cikarfi 20 aylik
NANANA Yagmurliva evet malesef ben evde halniz oldugum icin surekli sargima gittigimde beraber gidiyoduk
RundownMom NANANA azılar falan zor çıkıyormuş sanırım. Bir de şeyden dolayı dedim. Siz covid geçirdiniz. Geçse o zaman sizden geçerdi bence. O yüzden değildir diye düşünüyorum inşallah.
17062019 NANANA korkma canim aalgin var buara ishal ates salgini.insallah covid degildir.benim oglumda 3 gun ateslendi
Defne_cicegim NANANA havalar çok sıcak belkide ondan ishal olmuştur dua edelim kötü dusunmeyelim iyi düşünelim ki iyi yi çekelim 🤗😍
NANANA https://i.imgyukle.com/2020/07/04/C6Ze3M.jpggeldiler test yaptilar o belkeyis varya cok tarifsiz bir acı
Bsrumt55 NANANA geçmiş olsun hemen öyle düsünmeyin çocuklar sürekli ateşlenir hastalanır normal bir enfeksiyon geçiriyordur belki