EylulSule Sessizlik20 benim de başıma geldi doktorum normal hormonlardan kız olduğu için dedi idrar kan tahlili yapıldı temizdi
yarennn Sessizlik20 doktora başvurun en sağlıklı bilgiyi onlar verecektir önemli veya önemsiz bizler bilemeyiz geçmiş olsun
Btlbrssk Sessizlik20 benimde bebeğim 6 günlükken kanaması vardı bezde gördüm bir kaç defa önce anneden geçen hormonlardan olabilir dediler sonra idrar ve kan tetkiki aldılar ve idrarda kan vardı doktor 1 mg K vitamini vurun dedi hastanede vurduk ve durdu
Birkoalaanasi Bir çok sebebi olabilir, doktora gitmek en doğrusu bu konuda kimse yönlendirme yapamaz.
Garfield Sessizlik20 ablacım bu kızarıklık şişlik falan değil kan yani ve vajinadan geliyor diyorsunuz çocuğu kaptığım gibi hastaneye koşarım ben bu buradan bilgisi alınacak bir şey değil
Garfield Sessizlik20 doğumunu yaptıran kadın doğum doktorunu arasın söylesin vajinadan geliyormuş hem kadın doğumcu daha iyi bilir. Arasın yönlendirsin doktoru
Deletedmom388 Sessizlik20 Yine doktora gidin içiniz rahat etsin diye ama kızım ilk doğduğunda doktorum hafif bir kanama veya lekelenme olabilir çok fazla olmadığı sürece endişe etme demişti.Maksimum 3 gün falan gördüm bir daha tekrarlanmadı.En doğrusu yine bir doktorun kontrol etmesi tabiki🌸