Yildirims Merhaba güzel anneler. 🤭 Beş aylığız ve doktorumuz ek gıdaya başlayın dedi , sebze meyve yoğurt dedi fakat hangileri den başlamalıyım , yardımcı olur musunuz?
Ay95 @Yildirims Bizde 4 aylığız da gelecek ay tadimlara başlamam gerekir mi? Yani 3 ay 18 günlük 4.ayin içinde yani tadıma başlamalı mıyım?Daha sonra da ek gıdaya geçerim diye düşünüyorum.Sizin bilginiz var mı?Bilgisi olanlar yazabilir mi?🌹😀
Yildirims Ay95 doktorumuz bana beş buçuk ayda tadıma başlatıcam dedi , bugün tam beş doldu ve bezi turuncu idrar oluyor onu yazdım suya devam ve ek gıdaya başlayın dedi . Dört aylıkken kafama göre karpuz falan yalatmaya kalktım ve gaz yapıyormuş ağlama krizine girdi🤦 doktor sözünden çıkmıycam dedim
kevsererturk Ay95 daha 3.5 aylik cok kucuk, en az 5. ayin bitmesini bekleyin. Bagirsak florası tam olarak gelismedigi icin sindirmekte zorlanabilir ve sonraki zamanlarda bunun gibi sorunlar çıkabilirmiş. Doktorunuza danışın mutlaka☺️ Yavrucaklar hep iyi olsun insallah
Esmeler2 Ben yoğurttan başladım, sebzelerle devam ettim sonra da meyveler. Bebeğim çok püre şeklinde sevmedi ama sebze ve meyveleri. Elimde ezip veriyorum. Yoğurdu da tek yemiyor çorba yapıyorum