Dorukum Anneler 7 aylık oğluşum ayağında çorap tutmuyor hiç ben giydiriyorum o çıkarıyor çıkarsam ayakları soğuk oluyor ne yapacam bilemedim çıkarsam üşütür mü acaba siz nasıl yapıyosunuz
Mirage91 Dorukum havalar o kadar sıcak ki içerisi 31 derece sadece askılı tek kat giydiriyorum başka hiç bir şey yok
Defnedilan34 Dorukum benim kızımda 7 buçuk aylık hiç çorap giydirmiyorum ne gece ne gündüz daralıyor çocuklar bi sıcakta biz gezemiyoruz da çorapla
Dorukum SevgiLina_ teşekkür ederim giydirmeyim o zaman ayakları soğuk olunca dedim üşüyor mu acaba ondan:)
Kusannesi Ya benim oglumun ayaklarıda buz gibi ve ıslak sürekli. Gerçek anlamda buz yani. Çorap giydirince sıcak. Çıkarınca buz. Mecbur giydiriyorum ben hala napiyim
Dorukum Kusannesi aynen benim de öyle soğuk ve ıslak gibi o yüzden ben de giydiriyorum ama giymek istemiyor
Neriman2020 Kusannesi havalar sicak olduğu icin ve bebeklerin elleri ve ayakları vucut isilarini dengeleme gorevi görür o nedenle sicaklarda terlemesi normaldir. Yakinda başı da su gbi olur korkmayin
Mirage91 Dorukum bebeklerin kan dolaşımı zor gelişiyormuş o yüzden soğuk olurmuş üşüdükleri için değilmiş
Dorukum Mirage91 erkek bebekler ayaktan üşütürmüş sakın çorabını çıkarma diyorlar da o yüzden herkes bi şey diyor yani 😊
Neriman2020 Dorukum kafa terlemesi normalde baska seylerede neden olabilir. Ama çoğu bebekte bu durum normaldir. Kontrol zamaniniz geldiğinde dr.nuza danisirsaniz sizi daha net ve guvenli bilgi ile bilgilendirir.
deniz__92 Dorukum benimde oğlum 3 aylık geceleri tek askılı zıbınla bırakıyorum çünkü çok sıcak hava uyumuyor yoksa