Merhaba((nasıl anlatmam gerekdiyini inanınki bilmiyorum((bebeyim 5ay 12 günlük doğduğundan beri inadım sayesinde hep doktora götürdüm kaynanamgil geri kafalı((çok severim kendilerini amma artık yeter onların yüzündün oldu((ne illalah etdimse bebeyimi kalça ultasonuna götürmediler lazım diyil geçmişde böyle sorunlar yokdu şimdimi var salak salak şeyler.Bu gün sonunda yalvar yakar aile hekimiz nervpatoluqa götürdük doktor kalçasında sorun ola bilir bir terslik var mutlaka ultrason olması gerekli dedi başımdan kaynar sular döküldü onların yüzünden belkide bebğim ameliyyat olucak((internetde okudum 6ayına kadar normal tedaviyle geçiyo amma 6aydan sonra yalnız çare ameliyyatmış((karantinden dolayı yarn yok obirigün götürücez ultrasona((çok korkuyorum((nolur görüb geçmiyin başına böyle birşey gelen oldumu?((kalçada sorun olsuğunun geç farkına varan sonra normal tedaviyle ameliyyatsız sorunu çözülen oldumu((nolur dua edin bebeğimde problem olmasın((ameliyyat olmasın ölürüm neyaparım sonra ben((Azerbaycandan yazlyorum onun için yazı hataları ola bilir özür dilerim((