Eelif24 Kizlar bebegim ne versem kabiz oluyo 5 bucuk aylik o boyle kabizlik icin bi damla filan varmi
Deletedmom240 Eelif24 kaka kayganlaştırıcı şuruplr var. Kakanın daha kolay çıkmasına yardım ediyor. Doktorunuza bir sorun isterseniz. Bir de probiyotik 👍
Rabik42 Eelif24 canım süt alerjisi yoksa duphalac diye bı şurup var kabızlığa birebir günde iki tatlı kaisgi
Sblaksy Eelif24 bizde 8 aylığız ek gıda başlangıcından beri kabızdık 4 gündür kedir veriyorum günde 3 kez kaka yapıyoruz bazen
Helenyaz Biogaia damla hem kabızlığa hem ishale iyi geliyor, prebiyotik, ben kızıma kullanıyorum çok memnunum
Sblaksy Eelif24 ek gıda ya başladınız mı ne versem yazmışsınız da ilaç olarak mı dediniz başlamadıysanız doktora danışarak probiyotik tek çözüm bebişler için
Eelif24 Sblaksy osmolak diye bi surup onerdi hic denemedm deneyecegim fakat hergun 3 ml versem bse olurmu doktorum 3 ver dedi de hergn hergn bilemedm
Sblaksy Eelif24 neler veriyorsunuz ek gıda olarak örnek sebzelerden kabak vermeyin çekirdekli olduğu için sindirimi zormuş doktor beni fırçaladı patates nişastalı prinç unu vermeyin yoğurt gaz yapar kefir 6.aydan sonra verebilirsiniz bence az az doktorunuza danışın tabi yinede