Elifhifa Kızlar bi süredir kızımın dışkı rengi gri beyaz arası kil gibi bi renk. Yaban mersini özü veriyodum ondan şüphelendim ama onu kestim 2 gün hala aynıydı. İnternetten baktık safra ve karaciğer kaynaklı olabilir diyo çok korktum. Başına gelen varmı?
Neriman2020 Elifhifa Dr bu konuda daha kapsamli bilgi verir size bence bu kadar önemli bir konuyu burdaki bilgilere bağlı değerlendirmeyin. Bu arada bazi sizin yediginiz ictiginiz besinler hatta cogu anne sütüne karışır. Bazilari cok bazilari az karışır.
Dadam Elifhifa normal olmayan dışkı renkleri arasında beyaz kil gibi kaka. Nedenini bilemiyorum ama 🤷♀️
Elifhifa Nuhelif doktorumuz bugün 3 e kadar hastanede. Mesaj attım şimdi anlattım. P.tesiyi bekleyelim mi gidelim mi diye cevap bekliyorum. Kızımda uyuyor şuan belki diyorum süttün yediğinden bişeydendir inşallah. Ama elim ayağım boşaldı bi anda
Elifhifa Neriman2020 doktorumuza mesaj attım zaten ama hala cevap gelmedi cevabı doğrultusunda p.tesi bekliycem yada bugün acile gidicem. Ama birden çok kötü oldum belki başına gelen vardır diye yazdım. Kızım anne sütünü beş ay kadar önce bıraktı. Yediği bişeydir belki diye yazdım
Neriman2020 Elifhifa Cevap vermez ise bence acile gidin. Konu gercekten cok önemli birseyde olabilir yda cok önemsiz birsey de olabilir. Inşallah onemsiz birşeydir.
Elifhifa Neriman2020 inşallah öyledir çok panik yaptım ben hep yediğine içtiğine bağlamıştım inşallah öyledir