Tugbaca 2 ay 27 günlük bebeğim var sadece anne sütü alıyor Antalya’da olduğumuz için hava aşırı sıcak su vermeli miyim?
TurkerNoyan Tugbaca ben mama da veriyorum bi kaç gündür su da vermeye başladım az bişey mama verdiğimde uyandığında falan veriyorum ya bir zararı olmaz bence hani sadece meme verince gerek yok diyolar ama ben sadece meme de versem verirdim
Asli123 Tugbaca bence emzırdıkten sonra bir çay kaşığı vermelisiniz zararı ne olabilir suyun ? Ben hep verdim 40 ı çıktıktan sonra
BoncukAnnesi Tugbaca canım aslında anne sütü aldığı için su ihtiyacı da senden karşılıyor bebişin ama ben doğduğundan beri iki çay kaşığı fln hep içirdim. Doktorumuz ılık suyun bebeklerde tedavi amaçlı kullanıldığı söylemişti iki kez hastalandığında öksürdüğünde fln ver demişti.
Saglikci Tugbaca bir hafta kadar bizim de öyle olmuştu şimdi klimalı odadan çıkarmıyorum atak zamanları emmeyi azaltabiliyor uykuda vermeyi deneyin isterseniz. Ben hala öyle yapıyorum bazen uykuda emiyor
Japonbaligininannesi Tugbaca hayır canım memeyi reddetti maalesef mama veriyorum ama anne sütü alsaydida verirdim
Bismillahhhh Tugbaca bizde 2 ay 27 günlüğüz. Fethiyede oturuyoruz. Resmen buharlaşıcaz burda. 2 gündür kaynatıp soğuttuğum hazır sudan 2 3 çay kaşığı vermeye başladım
Bismillahhhh Tugbaca evet yaklaşık 1 haftadır azalma var. Normalde 6 7 kere değiştirirdim dolu dolu olurdu. Şimdi 5 sefer anca değişiyor ve çok dolu olmuyor bezleri. Sıcaktan emmesinde de azalma var. Emerken aşırı terliyoruz ikimizde. Muhtemelen su kaybediyor. Bende su vermeye başladım o yüzden
Tugbaca Bismillahhhh bizde felaket terliyoruz ya çok az emiyor kendimi sorguluyorum sütüm mü az diye resmen
Bismillahhhh Tugbaca evet az emiyo hemen uyuyo kalıyor sıcaktan. Yudumlarını sayın. Ben öyle yapıyorum artık. Emin olamıyorum çünkü. Sütüm var emdikten sonra sıkınca göğsümü, sütün damladığını görüyorum. Sıcaktan yavrum çekmiyo
Tugbaca Bismillahhhh ya bende diyorum kendime kendime doymayan çocuk ağlar diye içim öyle rahatlıyor bı sicakta biz bir şey yiyip içemiyorum yavrularım ter içinde kaliyorlar
Zeynep95 Doğduğu günden beri küçük suluk la şu içiyorum hiç te bi zararını görmedim 8 aylık şuan gayet te sağlıklı suyun ne zararı olabilir hele ki şu sıcaklarda su vermemek nasıl dayanılır 🥵🙄
Bismillahhhh Tugbaca aynen canım doymasa zaten ağlar durur. Bu aylarda çok fazla çişli Bez beklememek lazım. Hele bide terliyorsa. Benimki sıcaktan mızırdıyo devamlı. Karnı doyunca uyuyo çok şükür. Uyanıkken çok hareketli terliyo sonra mızırdanıyo. Akşama kadar zıbın değiştiriyoruz ☺️
Mrvzynp Benım bebeğimde ole bugun aşırı sıcak Çanakkale kafası sürekli ter halinde zaten meme reddi vardı gündüzleri pek yemiyordu şimdide hiç yemiyor neredeyse çiş te baya azalma var 3 ay 27 günlük tam da atak zamanına denk geldi napıcaz böle😪
Yildirims Tugbaca çok sıcak terliyor ve idrarı bazen turuncu oluyor diye 4 aylıkken vermeye başla demişti doktor . Benim bebeğimde sadece anne sütü alıyor . Sen kendin vermen gerektiğini düşünüyorsan biraz ver istersen çünkü çok sıcak