Fazilettt öncelikle şu var, anne isen ölmek kelimesini aklımızdan çıkarmalıyız, biz ölürsek evlatlarımıza bizden başka kim böyle güzel bakabilir ? Eşiniz mi ?anneniz mi ?kayinvalideniz mi ? Yoksa eşinizin 2. Eşi mi ?Ben lohusa depresyonunda iken hep bu fikir geldiğinde bu soruları soruyordum. Cevabi buldugumda oğluma sarılarak hüngür hüngür ağlıyordum. Ben yengeç burcuyum ve aşırı duygusalım. Hayatı daha kaliteli yaşatılmak adına kendimde begenmediigm özellikleri azaltmaya törpülemeye çalışıyorum. Bunun başında da duygusallık geliyor. Size de öneririm. Duygudasınız, duygusallığı kenara bırakıp düşünmelisiniz. Siz anmasınız anne daha ötesi ki var dünyanın en güzel duygusu. Hadi kalkın camı açın temiz hava alin ve evlatlarniza sarilin. Doktordan yardim almak istiyorsaniz alın, cekinmeyin ama her şey sizde biter sizinle olur, bol bol dua edin. Ben az mi balkonlarda ağlıyordum Allahım al bu düşünceleri kafamdan diye, şimdi geri dönüp baktıkça yaşanması gerekiyormus yaşamışım bittigitti diyorum. Bugün yemek yapmayın yumurta kırıp yiyin. Evi bırakın supurmeyin ya çocuklarımızla vakit geçirin, unutmayın her şey sizin elinizde akşam eşiniz geldiğinde 5 dakikacikta olsa markete gidin ekmek alın, ben bile a 101 e gider boş boş raflara bakar gelirdim. Ben dışarı attıkça kendime geldim. Onerim bu insaallah bir an önce geçer, ha bir de her seyinnilaci zaman, zamanla geçecek göreceksiniz.