aysegullerg Kızlar sadece benim bebek mi 20dk fazla uyumuyor sıcaktan diye düşünüyorum durumlar aynı mı
Mom9 aysegullerg evin en serin yerinde uyutuyorum o yüzden uyuyabiliyor. Havalandırdıktan sonra perdeyi kapatıyorum güneş vurmasın diye
Sinem1419 aysegullerg bizde aynı durumdayız malesef toplasan gün boyu 1 saat yatıyor eğer ben yanında yatarsam o zaman iyi uyuyor
ZyNpYigit aysegullerg Ahhh ahh olmz mi bbcede sicaktan bzim evin her yeri gines aliyor cam n kdar acik olsada yarm saat gecrmz persmbe annne gttim annemn ev serin bi yatti 2 saat nrdeyse 🤷♀️
aysegullerg Sinem1419 valla aynı ben yanında olursam uyuyor salon daha ferah şimdi orda uyutmaya çalışıcam
Buseasel aysegullerg Ah bu sıcaklar gerçekten perişan durumdayım normalde yattığında 2 3 saat uyuyan kız şimdi 15 dakika zor güç uyuyor devamlı ağlıyor sürekli emmek istiyor hiç bir iş yapamıyorum yemek yapamıyorum çok zorlanıyorum gerçekten
Blackwoman aysegullerg Benim kızımda aynıydı. Klimayı açtım bir haftadır ve 3 saat kesintisiz uyumaya başladı gündüzleri. Sıcağı sevmiyorlar 🙄