Caglasakaa Arkadaşlar oğlum 25 günlük. Dün geceden beri hırıltısı var. Sanki balgam var da atamıyor gibi. Korkuyorum astım falan olacak diye. Doktora gideceğiz eşimi bekliyorum. Bu tera d3 yapar mi acaba bu şekilde var mi başına gelen
Alpcan Caglasakaa Doktoruna yine danışırsın ama banyo sonrası tülbent ile zorlamadan temizleyebilirsin. Eğer hırıltısı var ise serum fizyolojik içeren solüsyonlar kullanmanı tavsiye ederim. Geçmiş olsun 😇
Caglasakaa Alpcan ben ona baktım da canım 6 aydan sonra öneriyorlar su an çok kÜçük değil mi onun için acaba
Alpcan Caglasakaa Bize doktor burun damlası yazmıştı ilk muayene de (9 günlükken). Eczaneye de ne kadarlık olduğunu söyleyince veriyor zaten ben kullandım yani. Yine de dediğim gibi doktorun en iyi bilgiyi aktarır kuzum
GlyAkyn Caglasakaa Caglasakaa serum fizyolojikler doğar doğmaz verilebiliyor hatta ilk doğduğu günler nefes almada zorluk çeken bebeklere onu öneriyorlar bence onu deneyin gayet etki ediyor
Fundaaa Canım bnm oglumunda hırıltısı vardı doktor bıze bı yontem syledı rahatladı onla bıraz oglum kaynar suyu kucuk bı legene koyuyosun ıcıne kaya tuzu ve buguseptıl dıye nanelı rahstlatıcı koku var ondan atıyosun bı kac damla ve carsfın altında bebegınle orda 5 dk duruyosun o sırada gaz cıkarır gbı sırtına vuruyosun