Ftmnr0203 Kızlar bebeğim sol ayağına sürekli yan basıyor ara ara düzeltiyor ayağı bu şekilde kat kat oldu artık 3,5 aylık bebeğim şuan acaba bebeği böyle olan var mı eşim gelişmeye devam ettikçe düzelir diyor ama ben çok kafama taktım
Ftmnr0203 Umutegem idil1990 Sürekli ayakta tutmuyorum oğlumla zaman geçirirken falan oluyor. Bir kaç sefer denk geldi kafama takıldı
Koalammm Ftmnr0203 3,5 aylık bebeğin bir yaşındaki bebekle aynı olmasını beklemeyin kemikleri daha yavaş yavaş gelişiyor siz de ayağının üstüne bastırmamaya dikkat edin kalıcı hale getirebilirsiniz
Ftmnr0203 1 yaşında ki bebekten beklediğim davranışı bekliyorum dediğimi hatırlamıyorum. Burada hiç ayağa kaldırmamış gibi konuşmayın lütfen doktorumuz bile her kontrolde kaldırıyor. Ayrıca yaşayan gören duyan varsa dedim. “Ayağa kaldırmalı mıyım?” diye sormadım. Aynı cevapları verecekseniz yazmanızın anlamı yok bence 🙂
Koalammm Ftmnr0203 hangi doktor o ayağa kaldıran bizi neden kaldırmadı gittiğimiz doktorlar bak şimdi çok merak ettim 😂
Aymiraaa Koalammm benim kızımıda kaldırıyor doktor bence siz doktorunuzu değiştirin 😏 sonuçta kontrol ediyor her yerine bakıyor basamama durumu varmı fln diye yani siz iyi anne biz kötü anne olmuyoruz bastırınca herkesin kendi evladı 😉
Ruyamm Ftmnr0203 dediğinizi anladim ben zamanla düzelir arada bende bastırıyorum yürütmüyorum tabikide😂
Fatmaevecen Ftmnr0203 doktora götür kesinlikle dün 37 günlük bebeğime pes teşhisi kondu şimdi hemen tedavilere başladık benim oğlumda yan duruyor ayakları sakın ihmal etme şimdi küçükken tedavisi kolay ama büyüdkce zorlaşıyor