Derosss Kızlar dün aşı yaptırdık hemşire yıkayabilirsin veya yıkama diye bişey demedi bende o aceleyle unuttum sonra da ulaşamadım yıkasam bir şey olur mu dün sabah olduk aşı
asyasare Derosss sadece 2. ay asisinda verem asisi oldugundan yikanmamasi gerekiyor verem asisina su degmemesi lazim. yikayabilirsiniz
Derosss Aynrylmz hayır canım olmadı bende korkuyodum olur diye olmadı çok şükür. 2 bacaktan yapıyorlar birde ağızdan damla koyuyorlar inşallah olmaz sizde de
Derosss Zeyno111 evet bizde de 4. Ayda falan yıkayabilirsin demişlerdi ama bilmeden bişey yapmak istemedim yıkıyım o zaman bişey olmaz canım sağol
Ezgili Miray00 merhabalar. Allerjik bir bebeğiniz olduğunu yorumlarınızdan gördüm. Devletin yaptığı aşılara karşı herhangi bir allerjik sorun yaşadınız mı acaba? Şimdiden teşekkürler 😊
Ezgili Miray00 Allah hayırlı uzun ömürler versin. Sizde inek sütü allerjisi mi vardı acaba? Birde 6. Ay aşılarıda dahil şimdiye dek vurulduklarınızda allerjik bir yan etki oldu mu?
Miray00 Ezgili amin hepimizinkine 🙏 evet süt alerjisi vardı hayır hiçbir tepki olmadı yumurta olsaydı eğer farklı aşıları söyliycekti olmaması gereken ama süt olunca sadece 9. ayda yapılan aşıyı olmaması gerektigini söylemişti.
Zeyno111 burcu1234 Allah Allah o aşıda 3 gün banyo yasak değil miydi uzun zaman oldu unutmuş olabilirim