Ipek-1992 Merhaba güzel anneler 40 günlük oldu kızım, 10 gündür geçmeyen isiliğimiz var her gün yıkıyorum ama geçmedi hala. Aynı durumu yaşayan oldu mu nasıl atlattınız
Tugraninannesi Ipek-1992 sağlık ocağından krem yazdır ben öyle yapmıştım oğluma ama geçtimi derseniz genede uzun süre geçmemişti
Gizhal Ipek-1992 bepantolun bebekler için olanını alıp sabah akşam kullanın bizimde komple yüzümüz boynumuz isilik olmuştu ve 2 güne geçti tek tük kaldılar
Ipek-1992 Zemzemss ben sadece pişik olmasın diye kullanıyorum sudo yu bütün vücüdunda mı kullanıyosunuz
beyzabali76 Ipek-1992 Evet zaten vücudu hemen emiyor sürüp yıkamak olmaz zaten hergün banyo yaptırıyorum malum sıcaklar
BerenDeren06 Ipek-1992 aynı dert bende de vardı benim ki artık cok ilerlemisti gecmek bilmiyordu en sonunda hastaneye götürdüm bize mustela kremini önerdi doktorlar ve hemen aldım fiyatı biraz pahalı ama müthis ise yarıyo günde 2 kere sürüyorum Bi banyodan sonra Bi de gece ve rahatlatıyoda.. Bir arkadas yazmıs sudokrem sür diye ben de denemiştim onu ama iyi gelmemisti.. Hatta sütünü sür yüzüne diyen bile oldu ama o da iyi gelmedi. Benim bebegime mustela iyi geldi hala da sürüyorum..