zhd9496 selam hanimlar malum havalar cok sicak soguk su icsem bebegime sutten gecermi bisey olurmu yani gaz yada ishal falan biyeri agrirmi 22 gunluk bebegim var emziriyorum onun icin sordum
Annesirintugceuzun TwinsmomDA Yapma yeni doğum yapmış 😅 sevgili post sahibi kardeşim bir şey olmaz içebilirsin. 👌☺️@zhd9496
Cemremmmmm zhd9496 😊bisey olmaz ben hic sicak su icemeyen bir insanim yaz kış soguk icerim bisey olmadi.sadece emzirirken icme.
Gdogru zhd9496 hiçbir şey olmaz. Kocakarı lafı onlar, aslı astarı yok. Çocuk üşütürmüş, gaz yaparmış hepsi hikaye. Çocuk mideni emmiyor bacım, iç bol bol
Cemremmmmm Gdogru bilmem oyle demisti ebemiz dogum yaptiktan sonra emzirirken bisey yiyip içme sut bezlerin cok aktif calismaya başlıyor sentez edemez demişti acikcasi dogum yaptigim gün o rehavetle ne demek istedigini sormadimda irdelemedimde.ben içmedimde yemedimde emzirirken bişey vardir bi bildigi dedim😂
Minikmucizemmmmm Asla bişey olcağını sanmıyorum bende içtim ki banada içme etme dediler süt etkilenir diye ve doktorumuza sorduğumda alakası yok sütün tadını sadece çok baharatlı acı şeyler değiştir dedi
Gdogru Cemremmmmm bana da emzirirken yanında 1 şişe su olsun emdiği sürece iç bitir onu demişti ☺️ yedim de içtim de emerken, 12 saat ayıramadığım oldu.
AslhanDivarc Sürekli songül içerim suyu mu dondurma falan iyidir yani alakası yok. Yediğimiz içtiğimiz şeylerin vitamini gidiyor mineralleri yani saçma böyle şeyler boşverin
zhd9496 Gdogru cidden benim kiz gogsumde maksimum 12 dk kalip emiyo sureyi.etkilermiki su icmek emzirirken