Deletedmom315 Kizlar bebeğim bugun 2 aylık oldu. Siz ne gibi oyuncakla aldınız gelişimi için . Çıngırak almak istiyorum ama bu aya hangisi olur bilen var miii
demirboy Deletedmom315 çıngırak ilgisini çeker benimki 2,5 aya doğru uzattığımda dokunuyordu. Oyun halısında henüz oynamaz ama onlara bakar izler bunları düşünebilirsiniz
kdrcnbln Deletedmom315 oyun halısı aldım ama çok fazla durmuyor daha tam ilgisini cekmesi için biraz daha var sanırım maksimum 20 dk duruyor 💁🏻♀️
Saredeniz Deletedmom315 oyun halısı ve zeka kartlarından aldım. Oyun halısına koyduğumda oyuncaklara bakıyor 5 dk ı geçmiyor. Zeka kartlarını da gösterip konuşuyorum bebeğimle.
Deletedmom315 demirboy dönencesi var onu izliyor zaten . Ama çıngırak nasıl bişey olmali ki yumuşak mi sert mi
Ruyamm Deletedmom315 b3n 2 aylık olmadan almıştım bir kaç sefer koyunca dikkatini çekmedi ama sonra oynuyor tutuyo oyuncakları falan çok durmuyor içinde evet ama dikkatini çekmesi iyi
Yagizkus Deletedmom315 bizde bunlar vardı. Eşek bondigo farklı çeşitleri de var. İnce saplı olan zuzu toysun e bebekten almıştım sert ama kolay kavrıyorlar 2,5 gibi tutuyordum eline. Yumuşak kitap da e bebekten winfun ama onu 3 3,5 gibi verdim eline
Edisaras Canım ben ele ayağa takılan çıngıraklardan aldım hareket ettikçe ses çıkıyor ona cok gülüyor sozzy marka bi bak bence
Aka2020 Deletedmom315 sesler çok dikkatini çekiyor çıngırak alabilirsiniz bir de renkli oyuncaklar da alabilirsiniz renkli şeylere bayılıyor gülümsüyor sürekli
sevgi91 Deletedmom315 piyanolu oyun halısı benim bebeğimin dikkatini çekti tavsiye ederim ayaklarını vurdukça şarkı çalıyor ve elleri de istemsiz oyuncaklara deyince ilgisini çekiyor yarım saat falan durdu onda tabi her çocuk aynı olmayabilir