Angel23 Merhaba anneler 21 aylık oğlum için balıkyağı şurubu başliycam ama kararsızım möller balıkyağı şurubu mu yoksa carlson balıkyağı şurubunu tercih etmeliyim yardımcı olur musunuz teşekkürler
Bernaasel Angel23 biz 15 günlük (doktorumuz vermişti) olduğundan beri möllers kullanıyoruz araştırdığımda en iyisi möllers tabiki senin kararın
Yavuzzeliha85 Bernaasel cnm d vitaminini balik yagi Verirken devam ediliyormu bende möllers vermeye basladim bir yasinda bebegim Möllers in kendi sayfasinda okumustum omeganin icerisindede d vitamini oldugu icin agir gelir ek d vitamini diye
Ozge_AyazEfee Bernaasel Demir ilacı, d vitamini falan mı yoksa balık yağı mı 🙈 15 günlük bir bebek için balık yağı çok erken değil mi 🙄
Doruk12 Bernaasel çok erken değil mi canım, bize 1 yaşında bile çok erken 2 yaşında başlıca dedi doktor 🤔
Bernaasel Ozge_AyazEfee onları ayrıca kullanıyoruz 15 günlük olduğunda 1çay kaşığıyla başladık bugün 7ay 5 günlük 1 tatlı kaşığı kadar içiyoruz
Bernaasel Doruk12 doktorumuzu 15 yıldır tanırız yeğenlerim onunla büyüdü onlarada kullanmıştı annesi Bi sıkıntı yaşamadık önermiyor başka doktorlar ama ben kullandım
Bernaasel Yavuzzeliha85 evet veriyorum canım ocean kullanıyoruz bugün doktor kontrolümüz var bunu soracaktım yaz ve ben sabahları 20 dk güneşe çıkarıyorum cevabı sana yazarım 😘
Aslimm nihan_arslan kaç aylık acaba bebeğiniz? Bende bugün aldım üzerinde 3+ yazıyor bebeğim 21 aylık