Kbraytnc Kızlar bebeğim 12 günlük dilinde pamukçuk oluştu arada memeyi reddediyo p.tesi doktora gidicem ama o zamana kadr napabilirim karbonatlı su dediler ama güvenemedm daha kötü de yapabilir dediler
Kkubu80 Kbraytnc doktorlarda karbonatli suyu öneriyor canım benim doktorum ilik bur suya bur tatli kasigi karbanot koy sil demisti gun icerisinde
DenizEliz Kbraytnc benim doktorum karbonatlı su ile ağzını temizle demişti canım doktor tavsiyesi yani🤷🏻♀️
Edauu Kbraytnc bende pamukcuk diye götürdüm sütün tortusu kalmıs dilinde dedi geri gönderdi gercektende oyle siz eminmisin iz pamukcuk oldugun dan. Benmi de reddediyody sürekli ama gazdan felan du heralde mıkostatin veriyo doktorlar pamujcuga
1prensannesi_ Kbraytnc günlük bi iki çay kaşığı ılık su ver canım ben sadece ılık su verdim öyle geçti
YldrmBytkn Bende karbonatlı su ile silmiştim kaynayıp soğumuş su ve gazlı bez ile başka bi bez sürmedim.
Tgcy Karbonat ama bebek çok küçükmüş bunun için mikostatin alıp gazlı bezle silebilirsiniz.zaten atlık kontrolde doktor yazacaktır o ilacı
Ata0905 Kbraytnc mikostatin diye bir ilaç var günde 4kere 1ml. Ağız içine. Ve gazlı beze döküp de silebilirsiniz. Doktorun yazacağı ilaç da odur . Hafta sonu boşuna acı çekmesin yavrucak geçmiş olsun 🌺
Duru20 Kbraytnc ingiliz karbonatıyla silin eczanelerde satılıyor 6 aydır pamukcukla mucadele eden bırı olarak onu onerıyorum doktor tavsıyesı