Glsmblm3 Kuzular 23 günlük bir bebeğim var kendi kendine çok nadir kaka ve gaz çıkartıyor masajla ben yaptırıyorum sürekli normal mi kendinin yapamaması
Glsmblm3 Deletedmom418 demek ki yeni yeni kaka yapmayı öğreniyorlar çok zor ya uykuda bile ıkınıuor çocuğum
Deletedmom418 Glsmblm3 aynen aynen benimde öyle. Gaz damlası kullanıyorum ben ama yine de zorlanıyor bebeğim
Newmom2020 Glsmblm3 bence doktorunuzla görüşün probiyotik damla önersin boşuna sıkıntı çekmesin genişiniz rahatça kakasını yapıp gazıno atsın
1105_bmb Biz 2 aylık olucaz hala ıkınıyor yani ıkınma hareketi geçmiyor yapsada yapmasada surekli bi kızarma ıkınma halinde benimki ama şükür kendi kendine yapıyor eskisi gibi aglamalri yok
Deletedmom418 Glsmblm3 kızzzz ibrahim saraçoğlunun kürü var ben onu denicem sende bi bak istersen. Ablam hemşire o kullanmış bana dedi bende yapıcam
Deletedmom418 Glsmblm3 ben vericem bugün. Kızarıp ağlamasından iyidir. Bizim 1 ayımız dolmak üzere dur linkini atim izle. Yinede sen bilirsin istersen vermezsin.
Liderbey Deletedmom418 yapınca bize de söyle sonucu canım benim bebeğimde 11 günlük 2 tane farklı gaz damlası kullandık 3. Deyiz. Bakalım.
Deletedmom418 Liderbey valla o damlalar hep kimyasal. Ben az önce verdim o kürü. Bi kaç gün denicem haber ederim size. Ama senin bebiş kıyamam çok küçük 🙈