Ada54 5 aylık kontrolümüz oldu baş çevresi 41 idi. Baş çevresi beyin gelişimiyle alakalı sizce normal mı bu ölçü 5 aylık anneleri?
japonbaligim Ada54 bizim 40,5 tu beş aylık. Doktor birşey söylemedi ama anormal olsa söylerdi sanırım. İnternetten bakmıştım ortalama 41 oluyormus zaten beş aylıkta
Koalina Valla ebe bana baş çevresi sınırda dedi korktum ultrosona soktuk hiç bişey çıkmadı bazen yapısal olabiliyormuş
Ada54 japonbaligim normal yani öyle mi bizim doğumda küçük doğmuştu takip edelim demişti doktor 5 ay kontrolünde 41 dedi sadece bende normal bi değer mi diye sormayı unuttum o telaşla o yüzden merak ediyorum 🤔
aysetunckilicfirat Benim kızım 5 aylıkken 44.5 cmdi baş çevresi. Kafa çapı normalden bir tık daha büyüktü o yüzden bizimki de normal sayılmıştı.
aysetunckilicfirat Ada54 İnanın bir bilgim yok hali hazırda takip eden doktorunuz net bir şey söyleyebilir.
japonbaligim Ada54 internetten beş aylık bebek gelişimi diye bakarsanız orda alt sınır üst sınır ve ortalamalar yazıyo. Normal gayet sizinki içiniz rahat olsun