Destinaroza Oglumun cok gazi var ne yapsam olmuyor simdi zar zor uyudu karni cok.sismis cok korkuyorum artik valla acil bi cozumu olan varmi hemen etki edecek cok zorlaniyor yazik uyuyamiyor da bmde caresizim deneyip fayda gorduklerinizi yazar misiniz
Babynurse Destinaroza biogai damla düzenli kullanınca çok işe yarıyor ama şu an yapılacak ilk şey duş ve sonrasında masaj ayaklarını karnına doğru bastırın videolar var izleyin masajla rahatlar
Deletedmom896 Destinaroza bebeğin kaç aylık ? Kimyon çayı çok önerilmiyor tabi sen bilirsin ama sıcak havlu kompres yap çok rahatlıyor birde gün içerisinde ayaklarını karnına ittir rahat gaz çıkartır çok geçmiş olsun
metay5 Destinaroza kiraz çekirdeği bar e bebekte satılıyodur ondan alıp ısıtın ayak altına karnına koyun şuan yaz Zaten her akşam banyo yaptırın karnına masaj yapın bebek yağı ile ve benim en çok yaptığım ayağa kalkardım bebeğimin sırtı göğsümde olur karnına kolumla tutarak bastırırdım ve baş parmağım orta parmağım ikisini birlikte karnına bastırarak masaj yapardım umarım anlatabilmişimdir kısacası bebeğinizin hangi pozisyonda gaz çıkarttığına dikkat edin ve hep o pozisyonu deneyin çok zorlu bi süreçti benim için çünkü bebeğim gece sabaha kadar emerek uyurdu sabah kalkınca gece yatana kadar abartmıyorum ve süt kalmaz boş hava emerdi çok gazı olurdu yani ben diş döneminden daha çok zorlandım gazda psikolojim bozulmuştu Ama hepsi geçici 4 aydan sonra yavaş yavaş azalır bazı bebeklerde 3 tabi değişiyo üzmeyin kendinizi elinizde değil biliyorum ama sizin şuan bebeğinizin hangi pozisyonda gaz çıkarttığını anlamanız gerekir
Yavuz_ihsan 1 tatlı kaşığı kimyon ve 1 cay bardagı su kaynat cok azda şeker koy 1 taşım kaynadıktan sonra tülbent yardımıyla süz 2 veya 3 çay kaşığı bebeğine içir geri kalınını sen iç cok faydasını gördüm pr. Doktor ibrahim saraç oğlunun tarifi
Destinaroza Babynurse yaptim aunen oyle bide damla yok almadik daha alirsam zatwn biogaia alicam kizimda cok etkisini gormustum en kisa zamda alcz eczaneye soyledik sioaris etms gelince haber verck bklirz
Destinaroza Deletedmom896 aylik deil 15 gunluk daha masajlar fayda etmedi herseyi denedim ayagink cekmeler zeytin yaglar filan bi iki tne sasece ve hala sis karni agliyr
Perimasali Canım bol bol masaj yapın karnına saat yönüne doğru. Ayaklarını hafif hafif bisiklet sürer gibi hareket ettirin sonra ayaklarını karnına doğru hafifçe bastırın inşallah çok faydası olacaktır
Deletedmom896 Destinaroza sıcak havlu dene istersen çok işe yaradı bizde kimyon sanki midesini yorar gibi düşünüyorum
aklss Destinaroza ayni durumdayiz suanda 10 gunlik bebegim ne denediysem zeytinyagi damla vs hic biri ise yaramadi bende napicam bilmiyorum burda okuduklarimi deniyorum yine fayda etmiyo cok yoruldum bende😫
busraozturk_11 Destinaroza canım be denediğim ve çevremde de deneyip etkisini gördüğümüz nane çayı yeşil naneyi içeceğin kadar kaynatıp içmen ve bebeğinede içir çay kaşığı ile etkisini göreceksin inşallah
Destinaroza busraozturk_11 bildigin yesil nane yas olan dimi dalinda eger oysa ondan cok ne var ki kuru olanda cok var 4 5 kavanoz hatta yani basimdaysa derman eger
NisaEfe Destinaroza kesinlikle bende işe yaradı. Kimyonu kendim tükettim. Her yemeğime fazla fazla kattım ve bala karıştırıp kaşıkladım vesaire. Bide tabii Biogaia damla kullandım
Masalikoo Kimyon suyu,tane olması gerek kavur bi çay kaşığına yarım fincan su beklet ılısın ve bebeğine ver,bana birebir bunu çocuk doktorum söyledi günde 4-5 çay kaşığına kadar verebilirsin dedi ve ben gerçekten faydasını gördüm
Mrvm005 Destinaroza samplex kullaniyoruz biz. Cok gazimiz vardi 6 saatte 15 damla diyordu ise yaramadi abim doktoruna sormus hastanede calisiyor. Benim vocugumda oyleydi 3 saatte 8 damla versinler demis ve cok sukur rahatladik. Simdi en azindan pirt pirt cikartiyor alt ust. Arada sabahlari tutuyor agrimiz kundaktan mi bilmiyorum acip kundagini emziriyorum azcik karnini mincikliyorum geciyor. Sut yogurt peynir yasakladi doktorumuz hazir meyve sulari da dahil. Vallaha onu yeme bunu yeme ayaklarini sicak tut senden geciyormus kiz bebegi gazsiz olurmus hepsi yalann. En son sinirlensim anneme dedim ki yesem de yemesem de gaz oluyor rahat birakin beni. Eger cok bunaltirsa bi doktora gorunun tuvalet sorunumuzdan dolayi bize surup verdi mesela asiri kusuyorduk birde.