Pashador15 Ezgiasya yerine koymayın ne istiyorsa onu yapın inşallah destekciniz vardır. Gaz ve bagırsak ilaçları kullanın rhatlarsınız ben 48. Gündeyim ilk günler gibi değil çok şükür
ada1180 Ezgiasya bizimde aynıı 43 günlüğüz karnı ağrıyor gaz sıkıştırıyor sanırım napıcağımı bilmiyorum ya günah böyle çok üzülüyorum ağladıkça gaz damlası kullandığımız halde böyle ne zmn geçicek bugünler 😢 Allah hepimize kolaylık versin🙏🏻
Havvamurt Ezgiasya benim bebiş uyuyordu öptüm uyandi.insallah uyanmaz dedim ama çok içimden geldi uyurken öpmek 😁
nurturkdal been 🤗 bizde 3 aylik olduk ama bazen tutuyor huyu iste ayni sizin gibi yerine birakinca uyaniyor
Pashador15 ada1180 bende gaz damlası kullanıyorum niye geçmiyo diye düşünüyodum megersem ilaç bebegime yaramamıs bende değiştirdim sonra yine gecmedi günde üç kere kullanıyodm dört kere ve aynı saatte kullanmak gerekiyomuş smdi çok şükür rahatız
ada1180 Pashador15 bendemi değiştirsem acaba nurse harveys kullanıyorum sab simplex te iyi diye duydum siz hangilerini denediniz acaba
Pashador15 Çevet onlar iyi ama herkeste yarıcak diye bşey yok ucuz olan metsil işe yaradı. Sab simplex denedim belkide saatlerine dkkat etmedim blmiyorm