Zeyka05 66 günlük oğlumu bugün çocuk doktoruna götürdum sarılık kontrolü için ön bingildagin kuculdugunu d vitaminini kesmemi söyledi tahlil yaptı ama sonuçlar pazartesi çıkacak. Bingildagin kapanmasını durdurmam mümkün mü, kapanmaya başlayan bıngıldak açılır mi? Bilen var mı. 😥
Ikrazumra19 Zeyka05 kapanmaya baslayam tabi ki acilmaz sizin yaoabileceginiz birsey yok bingildak kapanabilir onemli olan bas cevresinin duzenli buyumesi
Balevlat35 Zeyka05 bende bugün 3 aylık kızımı kontrole götürdüm ebe bana bıngıldagın daha kapanmamıs olduğunu söyledi. En erken 3 en geç 18 aylıkken kapanır dedi d vitaminini düzenli kullan dedi
Depresif_polyanna Zeyka05 benim de kızımın kontrolü vardı dün, 17 buçuk aylık.bıngıldağı kapanmadı hala, doktor normal dedi. 24 aya kadar kapanabilirmiş. Ama erken kapanırsa nolur bilemiyorum, sanırım d vitaminiyle ilgili.
Zeyka05 Ikrazumra19 Doktor 6 aydan önce kapanmasını istemiyoruz dedi, anlamadigim geçen hafta herşey yolundaydı bir anda küçüldü.
Zeyka05 Balevlat35 Doktor bana 6 ay öncesi kapanmasini istemiyoruz dedi 24 aya kadar da çıkabiliyormuş kapanması normali de 6 24 arasıymış zaten.