aysegulfurkan 81 günlük bebeğim bir haftadır gündüz uyumuyor . Sabah en son 9,10 gibi uyanıyor gece 10-11 kadar . Aynı durumu yaşayan var mı . Bu normal mi 😭
Zeybeybel aysegulfurkan banyo yaptır mışıl mışıl uyur. Hatta niye uyanmadı diye endişe bile edersin.bugun bu durumu yaşadım bende
Burcfe aysegulfurkan kesinlikle duş inanılmaz etkili. Kendince bir rutin oluşturmalısın. Bebek de alışıyor zamanla. Ben ikizlerimi en geç 20:30’da yıkamaya başlıyorum. Sonrası mama ve uyku. 4 aylıklar
Sabis42 aysegulfurkan bebeğin uyku belirtilerini iyi gözlemleyin.. sabah uyandıktan yaklaşık 1.5 2 saat sonra uykusu gelir çocukların.. o an uyutmayı deneyin.. eğer uyku belirtilerini kaçırırsanız bi diğer uyku belirtilerine kadar uyutmak zulüm olur.. kızım 6 aylık ve gündüz 2 saat uyanık kalınca mızmızlanmaya başlıyor pışpışlayınca uyuyor..
Balevlatlar aysegulfurkan benim kızım da 1.5 aylık aynı durumdayız gündüz uykusu yol denecek derecede Ece de uykuya bir türlü dalamıyoruz ve Bu durum çok zorluyor
aysegulfurkan Sabis42 aslında uyandıktan 1 saat sonra falan uyku belirtisi veriyor bende uyutmaya çalışıyorum . O çalışmam gece 10 kadar sürüyor . Acaba erken mi uyutmaya çalışıyorum yada geç .. uff bilemedim . İlk çocuğun acemiliği işte 😢
Balevlatlar aysegulfurkan her çocuk Farklı benim 3. Çocuğum ama inanın bende bilemiyorum nasıl bir yöntem uygulayacağımı herşeyi deniyorum ama yok uyumayınca uyumuyor