AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Kızlar ben çok beğendim. Etrafınızdaki bimde kalmışsa alın eşime işten gelirken bak dedim kalmış o da almış. Hem geniş hem güzel lazımlık dışında koltuk da oluyor biz çok sevdik 🎈 Resim bırakıyorum.
ATC AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bende şansa mavisi kalmıştı oğluma aldım daha küçük ama baya büyük güzel diye aldım o parçaya ayaklarıyla vurunca düdük ötüyor 😂 bide tırnakları falan vardı yapışkan kağıtta
Mom567 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi BİM’e bundan değilde başka gelmişti indirime girmiş 4 tlye aldım 😂
eSved Papatyaseverr yoo ben normal tuvaletin oraya koyuyorum dolunca hemen döküp yikiyorum aradada icini fircaliyoeum
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Papatyaseverr henüz kullanmadım ama zor olmuyor yeğenime kullandırıyordum. Yaoınca al dök yıka kullanmaya devam 😅
ATC AyPerisiVeGokPrensininAnnesi üstüne kapat gibi örtüyoruz ya o parça üstünde çocuk zıplayınca ya da vurunca ama biraz ser basmak lazım
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom567 Onu bilmiyorum ama benim isteeiğim buydu zaten çok uyguna gelmişti aldık 😅