deryatoprak Kızlar 4.ay atagı ne zaman baslıyor ne kadar suruyor?Pzt 4aylık olacagız durup dururken aglama krizleri bazen memede bal varmıs gibi ayrılmama bazen zehir varmıs gibi agzına aldıgı anda bırakma cıngarı basma basladı bızde😔
Umitemre deryatoprak 14.haftada başlıyor biz son zamanlarındayız artık inşallah bebeğim 4 ay 15 günlük ama gelde bana sor nası geçti şu 2 hafta 🥊🥊Etrafı tam seçmeye başladığı için dikkati çabuk dağılıyor emmek istemiyor uyumuyor huzursuz gerçi bizimki aşıdan sonra dahada arttı nedendir bilmiyorum
Heyyo Berbat bişey berbat , iştahsızlık huzursuzluk bağırmalar inlemeler belli bir yerleri ağrıyor ,öyle üzülüyorum ki , çok minicikler çok çaresiz kalıyor insan
Full deryatoprak benim uykusuz bir bebegim vardi hep 4. Ay atagindan bahsedilenleri okurdum. Geceleri iki saate bir uyaniyor diye sikayet eden cok olmustu bende cok korkmamistim biz zaten o kadar uyuyorduk geceleri fakat o da ne😳😆 bizim yarim saate dustu gece uykulari surekli memede uyumalar besige yatirinca tekrar uyanmalar. Hayatim kaydi valla. 4ay 24 gunluguz iki uc gundur duzelmeye basladi gibi. 20 gun zombi gibiydim
Yusra_buglem Benimkidemi geciriYor acaba uyutana kadar canım cikiyo normalde hemen uyurdu şimdi eli koli kafasi Durmuyo sanki biyero ağrıyı gibi..artık benden terler bosaliyo.bazen bi anda bi ağlıyo çığlık çığlığa acaba biyerinimi aittim diyorum..
Minikkurabiyem deryatoprak bizde tam 3.5 aylığız emmiyor aglamaktan tam pozisyonu alıyoruz aglamaktan helak oluyor daha memeyi vermeden aşırı bezde azalma oldu 15 gunde 100gr almış doktor mama baslayalim biraz dedi sutumde azalmisti verdim gunde 2 veya 3 kez ama şimdide biberonami alıştı napti bilmiyorum hiç almiyor memeyi çok üzülüyorum
deryatoprak Minikkurabiyem bızım de pzt kontrolumuz var sımdıye kadar ayda 1100-1200 gr aldı hep cok ıyı gıdıyordu masallah ama bu ay bana kılo almadı gıbı gelıyor kucagıma aldıgımda farkedıyorum memede durmuyor en fazla 2 dk emıyor cıslı bezlerımız bızım de azaldı eskıden sabaha kadar dolu dolu bez degıstırırdım sımdı dolmuyor resmen sımdıye kadar sadece anne sutuyle gıttık ama bıze de mama destegı verecekmıs gıbı gelıyor
Minikkurabiyem deryatoprak gunde 2 kere veriyorum mama memeyi reddettik bakalım cok zorlanıyorum ağlıyorum sürekli sanki benden uzaklascakmis gibi hissediyorum inşallah gecici olur
deryatoprak deryatoprak sımdı geldım doktordan yazayım hemen bu ay sadece 500 gram almısız doktor 400 gramın altına ınmedıgı surece sıkıntı yok dedı mama destegı vermedı sadece anne sutuyle devam edın dedı ama bu memede durmamalar etkısını gosterdı bızde anlayacagınız
deryatoprak Minikkurabiyem gecıcıdır ınsallah sıkmayın canınızı ben de cok uzuldum ılk anlar ama aglayıp sakınlestıkten sonra tekrar verıyorum meme zorlayarak da olsa verıyorum bugun gıdıyoruz doktora kontrole umarım her sey yolundadır
Alparslanmervee deryatoprak bizde 4 aylik olduk bizdede surekli donmek istemesi var biraktigim an donuyo yerinde hic durmuyo sizinkiler donmeye basladimi acaba😊