eslemsiii Cansinsen biz aldık ama daha 5 aylığız dün gördüğünde farklı geldi heyecanlandı vurmak istedi tutup çekmeye falan çalıştı sadece ☺️
Kralichee Cansinsen Cok fonksiyonlu birşey beklemeyin biz aldık aynısı şoka gelmişti sesli olanlar daha iyi ama 250 tl fln😲
Cansinsen Cansumeryem bizim burdada vardı iki tane alim mi almiyim mi arasında kaldım ama kullanışlı görünüyo
Cansumeryem Cansinsen evet biraz boyutu küçükmüş 12 aya kadar yaziomus üstünde ama olsun canı saolsun kızımın yeter ki alırım ben hoşuna gidebilecek şeyleri 🥰
daiysdiuy Cansinsen ben aktivite masasını sever mi diye merakımdan almıştım😬 10 aylık olana kadar baya oynadı, 10 aylık olunca seslı, ışıklı olanlardan aldım
FtmYigitim Cansinsen ben aldım bebeğim daha 4 ay 25 günlük ama dikkatimi çekiyor vurmaya falan çalışıyor büyüdükçe seveceğini düşünüyorum
ekmek-arasi FtmYigitim nasil ya o masa ayakta olan bebekler icin degilmi hani sizinkide kucuk ya daha nasil kullaniuosunzi bende alayim faydaliysa tabi artik ne ipe oyalicagimi bilemiyorum ve asiri hareketli
FtmYigitim ekmek-arasi evet öyle ama bebegimi kucagima oturtuyorum onuda önüne koyuyorum eliyle vurmaya çalışıyor çıngırak kısmı özellikle sesli oldugu icin cok dikkatini çekiyor
Cansinsen FtmYigitim benim oğlumda 4ay18 günlük şimdiden alim kalsın dedimde sonra sevip oynamasa eşim yine boş bişi almışın demesin dedim çünkü gördüğüm herşeyi almak istiyorum oğluma sonra kalıyo orda burda fuzuli masraf oluyo eşimin gözünde😊😅😅
FtmYigitim Cansinsen valla al benden de o kadar esime kalsa büyümeden bisey almayacak ama ben gittim aldim cok güzel begendim de