umutpinarakin Selam anneler 3. Ayın içinde oğlumun mikado çocuk ilk kartlarım a ilgisi çok bu gibi zeka kartı önerilirinizi alabilirim🧸
imgesi umutpinarakin canm ben sana sole solim biz ogluma aldik kullandikcocuk guzelde tepki verdi fakat doktorlar cocuga osekilde gorsel.olarak deglde daha somut gosterme taraftari bence gerek yok. Ama ha ben gosteremiorm herseyi diosan al
Deletedmom240 umutpinarakin sevgilibebek’in zeka kartları çok güzel. Fotoğraf baskı gibi. Diytoy’un zeka kartları da kalın karton kolay kolay eskimiyor.
Arasannesi umutpinarakin bız de dıytoy eğitici kartların serısı var suan ılk zeka kartları olanını kullanıyoruz guzel buyuk renklerı falanda canlı kartların
Oznur112 Benim kızımda 3 ay 16 günlük henüz hiç bir oyuncak almadık zeka kartı falanda almadık almamız gerekiyor mu
tuananilmoms Oznur112 alabilirsiniz canım, oyun halısı , çıngırak özellikle bunlar ilgisini çeker artık
umutpinarakin tuananilmoms neo bebek aldım sizin tavsiyeniz üzere çok memnunum teşekkür etmeyi unutmayayım dedim🙈
Birgul tuananilmoms bende ordan aldim hisirtili kitap oyun kartlari cok memnunuz bende tesekkur ederim oneriniz icin