Sibelgokhan Bebegim 40 gunluk. Dogdugunsan beridir dilinin üzeri hep beyazdı bende süttendir zamanla geçer diye dusunuyrdm ,bugün gelen msiagirlerim pamukcuk olduğunu söyledi, bebeğinde böyle bir durunu yaşayan var mi birazdan acile gideceğim
eylulmin Sibelgokhan doktorum gün içinde karbonatlı suyla sil dedi öyle yapıyorum. Günde bir iki kere silin zamanla geçiyor.
Happygirl8 Sibelgokhan benimkinde de var bi çay bardağı su içine bi çay kaşığı karbonat atıp gazlı bezle dilini damağını yanaklarını siliyorum düzeliyo 🙂🙆♀️ acile gitmeni gerektircek kadar önemli bi durum değil bi çok bebekte oluyo 🙆♀️🙂
Asilinnnannesi Sibelgokhan bende geçen kontrolde doktora gösterdim karbonatlı suyla silmemi önerdi günde 3 4 kez falan. Eğer iştahında azalmaya falan neden olmadıysa sizde bu yöntemi deneyebilirsiniz
merveeminaaa Biz 😔bende sen gibi süt artığı sandım geçmedi git gide dilinin üstünde kalınlaştı resmini çektim sağlık ocağına götürdüm orada ilaç yazdılar sabah akşam siliyorum hemen geçirmiyo yavaş yavaş geçiriyo ama