Prens_annesi170620 Kızlar 16 günlük bebeğime sütümü sağıp veriyorum memeyi her zaman tutmuyor doktor 2 buçuk 3 saatte 30 ml ver dedi bana az gibi geliyor reflü de var bu arada emdiği zaman çok emdiği için ağzından burnundan kusuyor ama 30 ml az gibi geliyor sizce normal mi
Helenyaz Yeterli, 1 aylık olana kadar kızım 30 cc içti, sonra 60 cc ye çıktık şimdi 54 günlük , gündüz 90 cc içiyor gece 120 cc içiyor.
Defnella Benim doktorum 2 saatte bir 60cc içir dedi 🤷🏼♀️ Ki bebeğim ortalama o kadar içiyor. Doktordan doktora fark ediyor bu beslenme düzenleri. Benim kızım 10 günlük.
Umygmz Doktor o bu bakma ya hazırla doğunca bırakır çocuk zaten her çocuğun bebeğin midesi aynı değil nasıl emerken doyunca bırakıyorlar bundada böyle yani
Prens_annesi170620 Umygmz bende öyle düşünüyorum her doktor farklı görüşe sahip pazartesi günü başka bir çocuk doktoruna gidicem
Prens_annesi170620 Elifaydn ilk doğduğu günler için ideal ama şuan 16 günlük oldu ve yükselt miktarını filan demedi
Umygmz Prens_annesi170620 Prens_annesi170620 aynen canım ya her doktor bisey diyor doktorlara kalsa çocuğa hic bisey vermicez eskiler doktorla mi büyütmüş bizi 😀😀😀 adanada yaşıyoruz doktor ilk 6 ay su verme diyor bu sıcakta 24 saat sıvı icmemize rağmen yanıyorz bebekler cocukla4 napsın mecbur veriyordum yani ciğeri yanacak cocugun hiçte bisey olmadi anaanemi annemi kayinvalidemi dinledim tecrübe konuşuyor çünkü doktorlar analarımız kadar bilgili deneyimli olamaz heleki yeni doktorlar daha okulları yeni bitmiş göreve geçmişler kafadan onu verme bunu verme 😀
Elifaydn Prens_annesi170620 her bebek farklı doktorunuz daha iyi bilir tabi , biz o şekilde sarılık olduk ve hastanede yattık bir gece ama benim bebeğim 3700 doğmuştu o yüzden az gelmişti o şekilde beslenmesi
Prens_annesi170620 Elifaydn bugun sağlık ocağında kontrolü vardı ebe az kilo almış dedi ama bunun bir diğer nedeni reflü olması çok kusuyor 30 CC de bana az gelince ondan burdan da sormak istedim
Ymncn Yaralardan dolayı sağıp bugun 60cc verdim hep kustu bizde 16 günlüğüz, fazla geldi demekki. Bnde az mı diye düşünüyordum. Geneldede oburuz ama bilemedim. Bizim doktor ağladığı her ana aç diyor zaten de….
Prens_annesi170620 Umygmz aynen emzik verme biberon verme su verme mama verme ne vercez ilk günler sütüm gelmedi hemşireler mamaya nasıl karşı çocuk aç ne vercez her kafadan bir ses çıkıyor bu lohusa psikolojisiyle iyice sinirlerim bozuldu
Rum08 Benimde Bebeğim 16 günlük emmiyor sağıp veriyorum 100-160cc anne sütü içiyor daha az olsa doymuyor ağlıyor kızlar süt yetiştiremiyorum ne önerirsiniz