Semavi395 Kızlar 16 günlük bebeğim var. Banyo yapacağı suyu hazır damacana suları ile mi yıkıyorsunuz kaynatıp. Yoksa direk duştan akan sıcak su ile mi yıkıyorsunuz. Umarım anlatabilmisimdir. Direk çeşmeden akan su klorlu ya cildine zarar verir mi
asilimm Semavi395 çeşme suyuyla yıkıyorum canım bende ama bizim buraların suyu klorlu değil biz içmeye de kullanıyoruz bulunduğun yere bağlı biraz da
TurkerNoyan Semavi395 ben ankarada yaşıyorum musluktan direk sıcak suyla yıkıyoruz bişey olmadı şimdiye kadar
Deletedmom812 Semavi395 doğduğundan beri çeşme suyu hiiç aklımın ucundan geçmedi hazır suyu kaynatıp yıkamak 😃
Tugraninannesi Semavi395 damacana ile çocuğunu yıkayan birini duymuştum çok şaşırmıştım oğlum 2 yaşında 2 yıldır musluk suyu ile yıkıyorum çok şükür bir sorun yaşamadım
Deletedmom278 Semavi395 Normal çeşmeden akan su ile yıkıyorum. Ama burada sular kireçli olduğu için duştan sonra hemen nemlendirici kullanmak zorunda kalıyorum.
FHKK Semavi395 Direk çeşmeden akan su ile yıkadım 1 senedir çok şükür bieşy olmadıı. Ayrıca uzmanlar da damacana suyu içmeyin zararlı vs diyorlar
Ates_mami Semavi395 büyük oğlumu 1 yaşına kadar küçüğü 6 aylık hala içme suyuyla yıkıyorum. Bizim buranın suyuna güvenmiyorum. Çok bakteri var diye birkaç kuyu kapatılmıştı bir dönem. Ve bir kere de resmen çamurlu su akmıştı çeşmeden. O yüzden içme suyu.
Semavi395 Bursada yaşıyorum genelde klorlu su zarar verir mi. İlk banyosunu çeşmeden yıkadık sucak su. Tepki vermedi çok şükür vücudu. Bi tanıdıpım dmacana su kullan deyince aklım karıştı açıkçası
Elifglarda Semavi395 bende çeşme suyu kullandım canım zaten ağzına burnuna kulağına kacmamasina özen gosteriyorum
Mickeylover Semavi395 çeşme suyu ile yıkadım ben 9 günlüktü abartmayın o kadar. Sıcaklığı önemli suyun.
Begum27 Semavi395 bizim doktorumuz suyu kaynatıp dinlendirmemizi söyledi. Çeşme suyunu ısıtıca kaynatıyorum hazır tutuyorum. Yıkayacağım zamanda ısıtıcada yeni kaynattığım suyu bekleyen suyuna döküyorum. 17aylık olucaz doktormuz hala daha böyle yapmamız gerektiğini söyledi. Yazın sularda mikrobun daha fazla olduğunu söyledi. Ben artık sadece kafa suyunu bu şekilde yapıyorum. Sizin gibi küçükken dediğim gibi yapıyordum
Deletedmom23113 Çeşme suyuyla yıkıyoruz , sıcaklığı önemli , hazır su kaynatıp yıkayanı da ilk defa duydum 🤷🏻♀️🙈 iyi havuza denize de girmesin çocuklar o zaman :)yapan varsa şaşırdım :)