IKRA_21 Çocuğu arabada istifra edenler nasıl çözüm buldunuz acaba ? Kızım 25 aylık çok zor bir durum yaaa 😔😔
Deletedmom812 IKRA_21 bulantı bilekliği diye bişe okumuştum burda cnm çocuklar için olanlarıda varmış bir bak istersen
Tugraninannesi IKRA_21 belki gülersin yada saçma gelir ama babaannem biz küçükken Göbek deliğimize koli bandı yapıştırırdı 😀 işe yaratıyor muydu dersen inan hatırlamıyorum küçüktüm
Aslihn IKRA_21 yara bandı koyuyorlar göbek deliğine ama ise yariyomu bende pek bilmiyorum birde migde bulantı hapı var
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi IKRA_21 Ben koca kadın oldum.hala uzun süre duramam arabada, otobüs yolculuğu asla bana göre değil. Mide bulantısı hapı daha çok midemi bulsndırıyor hatta. Çocukken halk otobusube dahi binemzdim😅
MayneymisAltintop Göbek deliğine yarabandı yapıştırmak ve biraz mazotla ağzını çalkalamak der bizim büyüklerimiz 🙈
Kendi-halinde1i IKRA_21 belki inanmiycaksiniz ama bende o kadar çok kustumki artık dediler ki mazot içirin kıza,,, bi daha kusmaz falan yarim çay bardağı içtim ama daha kötü oldum gerçeği 😶😶😶